Kilka plenerowych pod ocenę,
Pozdrawiam!![]()
Szukaj
Kilka plenerowych pod ocenę,
Pozdrawiam!![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:23 Powód: Usuwanie zdjęć
Bardzo ładny set i REWELACYJNA obróbka. Najlepsza m/z 4-ka. Młodzi wyglądają jak figurka na torcie weselnym. Brawo!
Kawałek pola + światło + talent = super sesja, super obróbka. No i tutaj mamy przykład, że nie trzeba było jechać do Parku Yellowstone czy nad wodospad Niagara.
1 fotkę bym inaczej skadrował => ale to już moje WIDZI MI SIĘ
6 za wysoko i za ciemno tam, hmmm na centrum bym postawił , gdzie promień światła doprowadziłby do pary młodej
Najlepsza 2 jak dla mnie![]()
Zazdroszczę i gratuluję.
Super!Jak zwykle ciekawie w kadrze a obróbka naprawdę świetna!
I am a Nikon girl
nie wszystkie w moim guscie (np. 7 ) ale dałeś radę ! to z bloga wymiata !
...
A ja chciałem zapytać o to co na blogu, czyli o wesele: w ogóle nie błyskałeś?
świetny set4 genialna !
Pozdrawiam
Karina
za josephebeloki - od cała sztuka z niczego wystrugać coś![]()
Obejrzałem całość i tu i na blogu ... i muszę być szczery ... no jak by nie liczył ... 700% normy...
D300 | MB-D10 | N16-85 f3.5-5.6 | N35 f1.8 | N50 f1.4 | J135 f3.5 | T70-210 f4 | N70-210 f4-5.6 D | SB-800
Dzięki Wam bardzo
Miałem dać tu to zdjęcie... ech, nigdy nie umiem wybrać
Błyskałem tylko na sali (zawsze tak robię). Niestety nie mam (jeszcze) zestawu lamp z kolorowymi nakładkami i używałem tylko Sabiny zapiętej na sankach, a jest to bardzo niefajna sala - cała beżowa, bez innych kolorów, jest nudno i mdło. Na dodatek zespół bez żadnego światła nie licząc diod miksera, a np. dwa tygodnie później byłem w tym samym miejscu, ale z zespołem innej klasy zarówno muzycznej jak i wizualnej, efekt na ich stronie (pierwsze 18 zdjęć jest mojego autorstwa) : http://www.sekwens.com/?CMD=galeriav...=list_kat&id=1
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami