Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Jesienny klon.

Domyślnie Jesienny klon.

Witam.

Wczorajszy dzień zaowocował oczekiwanym cztery lata kadrem,tego drzewka w jesiennym wydaniu.

Zawsze coś stało na przeszkodzie a to pogoda nie taka,a to w pracy byłem a tu pięknie było itp.

No i wreszcie siedząc przed kompem coś ok 11:15 moim oczom ukazała się potężna chmura,z której w oddali było widać padający deszcz.

A ze na ta miejscówkę mam tylko 3km więc szybko w auto i na pełnym gazie pędzę.

No i jest wymarzony klon w jesiennej scenerii

Zapraszam

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

No, to jest bardzo ładne pod każdym względem, nie mam pytań.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Właśnie komentowałem Twoje ujęcie, gdzie postawiłeś pytanie... Tu zapewne nie będziesz musiał go stawiać...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Pierwsza klasa , bardzo ładne foto. Prosty kompozysja + piękne kolory , wszystko idealnie współgra. chyba warto było czekać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Właśnie komentowałem Twoje ujęcie, gdzie postawiłeś pytanie... Tu zapewne nie będziesz musiał go stawiać...
    Mam tego świadomość nieskromnie mówiąc
    T_P_
    Cytat Zamieszczone przez santi76 Zobacz posta
    Pierwsza klasa , bardzo ładne foto. Prosty kompozysja + piękne kolory , wszystko idealnie współgra. chyba warto było czekać
    Warto
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Przepiekne... kolory, swiatlo.... i to tego ta chmura cudnie zagrala...

Domyślnie

Jak na moje kulawe oko, to jedno z lepszych Twoich Pawle .
    Wsio gra .

Domyślnie

cos pieknego! Super
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

Bajka ....gratulacje
    __________________________________________________ _________________
    D4s ¦ D800 ¦ N50/1.8 ¦ N105/2.8 ¦ N14-24/2.8 ¦ N24-70/2.8 ¦ N70-200/2.8 ¦ SB900
    akbiphotos.pl

Domyślnie

Kapitalna praca. Zestawienie kolorów z dynamiką jaką zgotowała natura - pięknie...!
    NIKON

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów