Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Miss Violet

Domyślnie Miss Violet

Kilka fotek z sobotniej mini sesji z przesympatyczną litewską modelką alternatywną - Miss Violet.

MUA i stylizacja - Miss Violet.
    Zdjęcia: Krzysztof Panas

1

2

3

4

5

6

7

8

Domyślnie

Fajna stylizacja, zdjęcia są OK. Natomiast na 1 i 3 dziewczyna wygląda jak doklejona.

Domyślnie

Dzięki. To wrażenie spowodowane rozmyciem tła dzięki stałce 135L na przesłonie 2.0. Mogę dołączyć wycinek z RAWu w razie czego

Domyślnie

Świetny pomysł z tym fioletem i harmonijnie dobranymi pozostałymi kolorami

Domyślnie

Dla mnie bomba W kolejności od najlepszego 7>>4>8>3
    Zdradzisz czym błyskałeś? Te kolory w tle to za sprawą jakiegoś żelu na flashu, obróbki, czy takie były?

Oj zazdroszczę Canoniarzom tej 135-tki...
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    (...)Oj zazdroszczę Canoniarzom tej 135-tki...
    My też mamy fajną

Domyślnie

Mi ten fiolet z zielenią dramatycznie się gryzie na 1 i 3 podobnie jak sowart uważam, że modelka wygląda na doklejoną do tła i wg mnie średnio się to prezentuje... ale 8ka świetna Bardzo mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Ania:. Zobacz posta
    Mi ten fiolet z zielenią dramatycznie się gryzie
    W 100% zgodzę się z koleżanką -może nieco posterować zielenią w żółto-oranżowe rejestry? Ładnie nawiązałoby do pory roku i lepiej dogadało z fiolecikiem, czego zapowiedź widać na 5tce

Domyślnie

A dla mnie fajnie kontrastują te kolory. Agresywny, nasycony fiolet i stonowane, wręcz mdłe tło. Modelka wyszła bardzo naturalnie, niestety strasznie mnie drażni wrażenie wklejenia modelki w tło. Jak widać praktycznie każdy zwraca na to uwagę. Myślę, że nie jest to tylko kwestia GO, ale również kontrastowych kolorów i braku punktu odniesienia w zdjęciach 1 i 3. Na fotkach z fotelem już takiego wrażenia nie ma.

Domyślnie

135 to super szkło ale czasami potrafi płatać takie figle
    Modelka śliczna stworzona do fotografowania, jeśli chodzi o zdjęcia to 8 bardzo mi sie podoba, potem 5,6,7
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów