Wybaczcie jeśli to kicz - żona mnie zostawiła na dwa dni a nie chce mi się uczyć do egzaminów. Pogoda bzdetna więc grzebię w śmieciach i podpinam pod PSaJak wam się podoba?
Szukaj
Wybaczcie jeśli to kicz - żona mnie zostawiła na dwa dni a nie chce mi się uczyć do egzaminów. Pogoda bzdetna więc grzebię w śmieciach i podpinam pod PSaJak wam się podoba?
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Zazwyczaj tego typu prace średnio mi podchodzą, ale w tym coś jest. Ciekawa kompozycja (drzewa i przestrzeń). Przyjemny efekt daje przejście czerwonego w zielony. Tylko dałbym troche ciemniej na chmurach przed słońcem. I ten refleks przeszkadza.
Ogólnie jak na efekt "nic nie robienia" ok.
D100+MB-D100 N28-105 N55-200 SB-800 // FE2 N35-70 SB-26 i....
Pozdrawiam Piotr Chachaj www.gomarfoto.com
Mnie się kojarzy z Władcą Pierścieni i z klimatem fantastycznym .Nie wiem takie moje zdanie na temat tego zdjęcia. Oczywiście obróbka przednia.
fordclubpolska.org
Witam,
Ciekaw efekt Al. Ale nie zostawiał bym tego krzywego horyzontu i obniżył bym po prawej.
Pozdrawiam:
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
podoba mi sie ale jak by tak kontrart troszke w gore? sprawdzalem i z wiekszym kontrastem dla mnie lepiej![]()
emeryt
Al, wybacz ale mi się nie podoba. Wygląda jak efekt działania człowieka, który dostał w ręce PSa i teraz próbuje wszystkie funkcje po kolei na chybił trafił
. Szczególnie ta trawa wygląda okropnie, chciałbym jednak zobaczyć zdjęcie bez PSa
szkoda, że to już nie to samo forum...
Bez PSa to była IRka ze źle ustawionym balansem bieli - stąd ta zabawa
Landszafty to dla mnie czarna magia...
Al "CAPONE" Bundy
Poważnie - jak oglądam perełki na Plfoto to robi mi się mokro...
Al "CAPONE" Bundy
Skontaktuj się z nami