Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie serwis - kogo polecacie?

Ponieważ na forum nie znalazłem aktualnych informacji na temat miejsc gdzie można ze spokojem oddać zepsuty obiektyw to odgrzewam temat.
    Upadł mi obiektyw i nie ostrzy prawidłowo
    Już raz miał podobny upadek i wtedy oddałem go do p.Bieńka w wawie - naprawił, skasował prawie 1k i zostawił trochę syfów wewnątrz.
    Nie chcę oddawać mu go znowu, bo zaraz suma za naprawę przekroczy koszt obiektywu.
    Znacie może jakieś inne serwisy w Polsce, które solidnie naprawiają obiektywy?
    Fotografia to błaganie ulotnej chwili aby pozostała

Domyślnie

Jaki to obiektyw?
    |D383s|F80|Szkliwa, czasem jaśniejsze, czasem ciemniejsze|Sabinka z bałuckiego rynka|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nocebo Zobacz posta
    Już raz miał podobny upadek i wtedy oddałem go do p.Bieńka w wawie - naprawił, skasował prawie 1k i zostawił trochę syfów wewnątrz.
    Do tego człowieka nie wolno oddawać nawet aparatów kompaktowych, a co dopiero lustrzanek!!! Czyszcząc kompakta Olympusa po upuszczeniu w piasek załatwił wbudowany mikrofon, zniszczył kartę pamięci oraz spowodował występujący okazjonalnie problem z ostrością.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Pan Szczepan Kostrzewski z Poznania
    Ja nie korzystałem (juz prawie, nawet uzgodniłem wstępny termin wysyłki, ale zaryzykowałem i sam naprawiłem - w sumie drobiazg był), tym niemniej podaję, bo jest mnóstwo bardzo pochlebnych opinii na Jego temat.
    Tutaj na przykład można coś więcej na ten temat poczytać (oj mam nadzieję że nie podpadam za reklamę), ale sądzę, że taka wskazówka pewnie się przyda i innym.

Uprawnienia umieszczania postów