Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Wycofujemy sie....!

Heh, takie wspomnienie jednego z najlepszych plenerow na wraku, ulewa juz bylo o krok i pierwsze klople uderzaly w lysine......do dzis jednak nie moge przebolec, ze nie zostalem dluzej, bo jak sie okazalo i tak zmoklem wracajac do samochodu ok 0,5km

Domyślnie

Ilekroć widzę zdjęcie tego wraku to zatrzymuję się dłużej i w każdym wydaniu mi się podoba - tym razem też się nie zawiodłem - SUPER! - Przede wszystkim zdecydowanie inny kadr niż widzi się zazwyczaj.
    12 14 28 35 85

Domyślnie

Jak zawsze wysoki poziom.
    W styczniu lub lutym zawitam na 2 tygodnie, muszę się z tobą zgadać na jakiś plener.
    Co ty na to?
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Jak zawsze wysoki poziom.
    W styczniu lub lutym zawitam na 2 tygodnie, muszę się z tobą zgadać na jakiś plener.
    Co ty na to?
    Pozdrawiam Mirek
    PM twoim przyjacielem......styczen luty to dobry okres, dni krotkie, swiatlo dosc delikatne caly dzien, zrobimy poranek i wieczor za jednym zamachem

Domyślnie

Dla mnie świetne, pasuje mi akurat taki czas naświetlania. Ale najlepsza jest ta ciężka chmura wypierająca światło...

Domyślnie

woda wyszła bardzo ciekawie... mam wrażenie jakby była taka gęsta i lepka jak kisiel.
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

No ładnie jak zwykle , chmura tworzy inne spojrzenie na znany motyw,Pozdrawiam

Domyślnie

a dla mnie zdjęcie paskudne, bo się nie otwiera ;/

ok, odświeżyłem i zrobiło się pieknie

Domyślnie

Jak dla mnie Twoja kolejna świetna odsłona wrakulca, a na dodatek w jakim dniu sfocony ( exif mówi 23.05 a to moje ur.)
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Swietny po raz kolejny, szkoda ze tak daleko on jest :/
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów