Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Nieoszlifowany......

Znowu szuflada.....plany fotograficzne na jutro, mam nadzieje, ze pogoda dopisze

Domyślnie

lewy dolny naroznik, przydalo by sie cosik z ta biala piana zrobic
    pozatym dol b dobry, gora by tez taka byla, gdyby nie zaszumilo tak chyba ze mi juz na oczy padlo
    pozdrawiam i powodzenia jutro
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Moze i zaszumilo a raczej teraz widze, ze po wyostrzeniu sie troszke kaszki pokazalo......no niestety Mirku pewnych rzeczy nie przeskocze, matryca u mnie juz piszczy tyle z niej cisne Ale zonka mi obiecala niedlugo nowy aparat...a, ze D600 jest tylko troche tanszy od D800 to co sie bede rozdrabnial

Domyślnie

ty to masz zonke, moja wlasnie poszla na studia i juz nie przynosi bulki do domu
    ale nie mow mi, ze swoimi magicznymi sztuczkami nie dasz rady zapanowac nad tym szumem, bo ci nie uwierze
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    ty to masz zonke, moja wlasnie poszla na studia i juz nie przynosi bulki do domu
    ale nie mow mi, ze swoimi magicznymi sztuczkami nie dasz rady zapanowac nad tym szumem, bo ci nie uwierze
    Chetnie wyslucham twoich rad na ten temat.....wypadlem ostatnio z obiegu

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Jest bardzo ładnie i ja tam żadnego szumu nie widzę.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Kolorystycznie super. Bardzo udana odsłona Twojego koronnego tematu.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rainer Zobacz posta
    Jest bardzo ładnie i ja tam żadnego szumu nie widzę.
    Podpiszę się, nawet jak jest szum to co to za morze co nie szumi...
    Ten D600 wygląda całkiem porządnie, przynajmniej do krajobrazu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Napisze podobnie, jak to już ktoś kiedyś gdzieś napisał...
    ...zapodaliście tyle odsłon z tego miejsca, i postawiliście tak wysoko poprzeczkę, że trudno teraz będzie zmusić szczękę do upadku
    Jakkolwiek, sam byłbym zadowolony z takiego kadru i takich warunków, więc już więcej nie marudzę.
    Oczywiście chciałoby by się tam znaleźć, ale nim mi się uda, to pewnie ten wrak morze zabierze całkowicie...

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Hehehe też bym chciał aby żona mi kupiła aparacik

A fota porządna i na szumy nie narzekam bo co ja mam powiedzieć
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów