Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milk Zobacz posta
    5-tka fajna ... wyszło jakby tam był niezły luft
    ...lajtu też tam ni ma
    NIKON forever

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bradley Zobacz posta
    ...lajtu też tam ni ma
    oj tam, oj tam przez te sześć wejść jakoś nie zauważyłem
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Świetna fotorelacja, film również z przyjemnością obejrzałem. Już dawno nie byłem tam. Szkoda, że to tak daleko. Choć teraz marzy mi się przejście od Słowacji do nas, lub odwrotnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmc Zobacz posta
    Świetna fotorelacja, film również z przyjemnością obejrzałem. Już dawno nie byłem tam. Szkoda, że to tak daleko. Choć teraz marzy mi się przejście od Słowacji do nas, lub odwrotnie.
    zdecydowanie lepsza i korzystniejsza opcja to podejście od Moka i powrót przez Wagę.
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milk Zobacz posta
    zdecydowanie lepsza i korzystniejsza opcja to podejście od Moka i powrót przez Wagę.
    Tylko z Wagi nie ma chyba możliwości wrócić szlakiem do nas ?
    Czyli zostawiamy samochód na Łysej i z Słowacji powrót autobusem. Z tego co pamiętam to po południu kilka kursuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmc Zobacz posta
    Tylko z Wagi nie ma chyba możliwości wrócić szlakiem do nas ?
    Czyli zostawiamy samochód na Łysej i z Słowacji powrót autobusem. Z tego co pamiętam to po południu kilka kursuje.
    Jeśli iść na Wagę to tylko w opcji powrotu elektriczką/autobusem. Musisz posprawdzać rozkłady bo sezon powoli się kończy i nie wszystko kursuje... myśmy wybrali wariant elektriczką z Popradzkiego lub Strybskiego Plesa a później przesiadka w T Łomnicy na autobus...i niestety brakło nam 25min ale to były czasy gdy Strama (firma od autobusów liniowych) nie kursował ...
    Jesli grupka większa to można na busa-taxi ale trzeba się targować ... 10E od osoby i jedziecie z Plesa na Palenicę-Parking
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

milk dzięki Szkoda tylko, że będzie to możliwe dopiero w przyszłym roku.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze/ale niech będzie że z Bdg ;]

Domyślnie

świetna relacja, zarówno foto jak i video, od razu powraca chęć dreptania po górkach

Uprawnienia umieszczania postów