Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Parawan

Domyślnie Parawan

Nie wiem, czy to właściwy dział, ale może komuś będzie się chciało coś napisać

Domyślnie

a nie uważasz że niskie chmury były ciekawszym elementem całej gry niż ten parawan ?
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Chmury były bardzo ciekawe tego dnia. Mi wpadły w oko też kolory parawanu i chmur na błękitnym niebie. Do tego spienione fale - równoległe do białych pasów na parawanie. I takie coś mi wyszło z puchy

Domyślnie

Bliżej parawanu, bliżej fal, z kątem na chmury i miałbyś to, co widziałeś okiem. Tutaj tego nie widać. Mz za daleko byłeś.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    Bliżej parawanu, bliżej fal, z kątem na chmury i miałbyś to, co widziałeś okiem. Tutaj tego nie widać. Mz za daleko byłeś.
    Też tak sądzę, poza tym parawan za bardzo dociśnięty do prawej krawędzi kadru. Na plus kolory.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Też tak sądzę, poza tym parawan za bardzo dociśnięty do prawej krawędzi kadru. Na plus kolory.
    Panowie, gdyby za parawanem byli ubrani ludzie, to bym tak zrobił. I tak już się dziwnie na mnie gapili

nie mniej jednak dziękuję za opinie

Domyślnie

Było juz w tym dziale parę zdjęć pól z maszynami rolniczymi, zwierzętami, których zlokalizowanie w kadrze wymagało nieco wysiłku, zatem IMHO ten parawan jest całkiem na miejscu. Jedynym minsuem jest dla mnie rozmiar zdjęcia, którego za nic nie jestem w stanie obejrzeć w całości na posiadanym monitorach.

Uprawnienia umieszczania postów