Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: pozytywne

Domyślnie pozytywne

D300, N18-200VR, N60/2,8, N50/1,8 SB-800

Domyślnie

Moim zdaniem zostawianie tyle góry zbędne.Dziewczyna ładna i warto wykorzystać ją(fotograficznie).Zadbałbym o stosowny makijaż i zobaczysz,że efekt będzie rewelacyjny

Domyślnie

Chyba lekko poruszone. Poza tym za dużo góry imho
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

sluchaj YOZa, on wie co mowi
    ja bym nawet pokusił się o obcięcie czubka głowy... tak na poziomie ciemniejszych włosów (nie chcę napisać odrostów, bo dziewczyna wydaje mi się naturalną blondynką.. a nie mam pomysłów jak to lepiej nazwać )
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Poza modelką reszta do poprawy - tło, kadr i ostrość... Dawaj następne pod buta
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

moznaby powiedziec, ze ot taki szybki pierwszy pstryk na probe, ktory pozniej sie kasuje, nie?
    mi rowniez, ani nieostrosc, ani kadr, ani tlo nie podchodzi
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Bonzo
    Gość

Domyślnie

format modelka bardzo ładna to musze przyznać bo gustuje w blondynkach sam moment uchwocony nieźle ale brakuje tej fotki troche życia w sobie pozwoliłem sobie sie nią troche zająć i o to efekt jeżeli mam ją skasowac to powiedz wgrałem do siebie na serwer żeby w razie co można usunąć

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie a Bonzo szczególnie za poprawki jest ok, przyznam, że zdjęcie wyjąłem prosto z karty i wrzuciłem na forum bo wydało mi się przyjemne w oglądaniu a dziewczyna emanuje pozytywną energią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wupi Zobacz posta
    moznaby powiedziec, ze ot taki szybki pierwszy pstryk na probe, ktory pozniej sie kasuje, nie?
    mi rowniez, ani nieostrosc, ani kadr, ani tlo nie podchodzi
    Najwyraźniej odgrywasz się za moją opinię o twoim zdjęciu ale nie o to tu chodzi aby czynić sobie złośliwości, jeśli ktoś zechce porównać oba zdjęcia to bardzo proszę. Ja uważam sprawę za zamkniętą.

Domyślnie

Spróbuj pociągnąć ten temat poziomo w prawą stronę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Uprawnienia umieszczania postów