Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Pieniny...buro, ponuro i deszczowo

Witam. Z ubiegłotygodniowego wypadu w Pieniny. Pogoda, że psa z budy nie wygoni
    1.

2.

3.

4.
    "Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"

Domyślnie

Potwierdzam tak było
    Na niebie przydałaby się połówka bo jednak w większości widać walkę z mocnym światłem, kadry cóż są ok ale z laczków nie wyrywają
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Psa może nie, ale fotografa już tak
    I dobrze, bo interesujące zdjęcia wyszły.

Domyślnie

Piękne.
    Tylko, że Pieniny to widać w tle na 1 zdjęciu Cała reszta to Beskid Sądecki, niebieski szlak. Do Pienin z tego miejsca macie tak cca. 3 godz. marszu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Piękne.
    Tylko, że Pieniny to widać w tle na 1 zdjęciu Cała reszta to Beskid Sądecki, niebieski szlak. Do Pienin z tego miejsca macie tak cca. 3 godz. marszu
    Szlak niebieski - Szafranówka, Wysoki Wierch, Durbaszka, Wysoka a później zielony w kierunku wąwozu Homole to przecież Małe Pieniny! Beskid Sądecki jest po drugiej stronie (południowej) doliny potoku Grajcarka, który przepływa przez Szczawnicę

Domyślnie

No tak. Rzeczywiście Małe Pieniny. Zapomniałem, że park narodowy to jedno, a całe pasmo to drugie. Chyba zbyt dawno mnie tam nie było
    Czy na Bukowinki do bacówki już jeździ autobus?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    No tak. Rzeczywiście Małe Pieniny. Zapomniałem, że park narodowy to jedno, a całe pasmo to drugie. Chyba zbyt dawno mnie tam nie było
    Czy na Bukowinki do bacówki już jeździ autobus?
    Na dwóch kołach za chyba 8 zł/h

Domyślnie

Fajne szaraczki, miło spojrzeć i na pochmurną aurę..
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Uprawnienia umieszczania postów