Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Poler

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    ...ale sam glowny motyw troche mnie przytlacza
    No fakt, wazyl pewnie z pol tony

Domyślnie

Ładnie to pokazałeś , gratki.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Grzegorzu, jak zwykle poziom obróbki i technikaliów stoi na najwyższym poziomie, jednakże sam kadr, taki trochę na siłę łapany, mam wrażenie.

Domyślnie

A ja jestem ciekawy filterków-jakie ,stoje właśnie przed zakupem ,wiem wiem że to nie jest ten dział odnoszę sie do zdjęcia ,Grzegorzu podpowiesz morze być na PW
    Tu pewnie siedział jakiś nd 400 ?
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    jednakże sam kadr, taki trochę na siłę łapany, mam wrażenie.
    Wydaje mi sie, ze sie mylisz, zalozenie bylo dokladnie takie i widzialem to tak juz z daleka, kierunek wiatru pasowal jak i te smugi na wodzie, wyjscie z portu zagralo dokladnie jak chcialem a poler (knaga) zagrala kolorystycznie jak zaplanowalem......wiec na sile to nie bylo, zaplanowane od A-Z, ale oczywiscie szanuje twoje zdanie

Cytat Zamieszczone przez Grzesiulla Zobacz posta
    A ja jestem ciekawy filterków-jakie ,stoje właśnie przed zakupem ,wiem wiem że to nie jest ten dział odnoszę sie do zdjęcia ,Grzegorzu podpowiesz morze być na PW
    Tu pewnie siedział jakiś nd 400 ?
    Wydaje mi sie, ze mozemy spokojnie o tym wspomniec tutaj, jest to zwiazane ze zdjeciem......
    Zdjecie wykonane prawie w polodnie (bedzie lincz) gdyz bylem w innym celu nad oceanem a, ze chlopaki gadali na plazy z latawcami w zenicie bo im wiatr siadl to poszedlem robic zdjecia pod "siebie".....
    Tutaj byla polowka z miekkim przejsciem ND 0.9 Lee i filtr Bigstoper tez od Lee, naswietlanie 80.6s
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 18-08-2012 o 13:54

Domyślnie

super zdjęcie Grzegorzu, mnie tam pasi focenie nawet w samo południe, rzeźbiarka forma w środku kadru jak najbardziej trafiona chociaż jestem ciekaw co by sie działo gdyby to było zdjecie w poziomie i złapałbyś też wiecej lądu , pozdrawiam
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wydaje mi sie, ze sie mylisz, zalozenie bylo dokladnie takie i widzialem to tak juz z daleka, kierunek wiatru pasowal jak i te smugi na wodzie, wyjscie z portu zagralo dokladnie jak chcialem a poler (knaga) zagrala kolorystycznie jak zaplanowalem......wiec na sile to nie bylo, zaplanowane od A-Z, ale oczywiscie szanuje twoje zdanie
    Grzegorzu, nie tyle, że mnie się ów kadr nie podoba. Po prostu w swoim portfolio masz wiele kapitalnych prac, które chętnie powiesił bym na ścianie. Tej jednak nie włożył bym ramkę. Co nie znaczy, że jest zła. Dla mnie, główny motyw jest mało interesujący.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    co by sie działo gdyby to było zdjecie w poziomie i złapałbyś też wiecej lądu , pozdrawiam
    Nic ciekawego, jestem na koncu portu rybackiego, z prawej widac odkryte brunatne skaly, jest niski odplyw i dlatego je widac, ladu nie widac a raczej widac w oddali, port jest na cyplu, mam poziomy i zdecydowanie pion gra lepiej

Domyślnie

Ale się na polerowałeś, całość ładnie się prezentuje.Pozdrawiam

Domyślnie

Fajna robótka, kolorki na swoim miejscu, dynamika, kadr w porząsiu, a że dużo mam do czynienia z łódkami tym bardziej mi się widzi ta fota.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów