Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Samochód....

nin
    Gość

Domyślnie

to nie twoja wina ze samochod wyglada jak salatka na grila lub tort urodzinowy
    poprostu zle trafiles - samochod fajny ale stylizacja (o ile tak to mozna nazwac) lezy i kwiczy
    unikaj tkaich tematow bo to to samojak bys dla plejboja sfocil 170kg tlusta brzydka babe...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Nie omijaj, trochę goryczy nie zaszkodzi.
    Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłem jestem kompletnym amatorem.

Talking

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Trudno, będę z tym żył A jeśli Ci to przeszkadza - nie ma problemu, będę omijał Twoje wątki Ciao
    tak.. zabierzcie swoje zabawki z piaskownicy i sie pokłućcie ;]
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebasw Zobacz posta
    Kacper_84: faktycznie, wiesz, że ja nie zauważyłem swojego odbicia tam ? dodatkową trudnością był straszny tłum ludzi, ostatecznie grzecznie poprosiłem, żeby przez parenaście sekund nikt nie podchodził do auta, inaczej co chwilę ktoś chciał do niego wejść, dotknąć itp.
    Dzięki za docenienie trudu.

Pebees: smurf maruda.
    Cóż - forumowy maruda to Erie (sam tak się zowie)
    A Ty, Sebasw, może o tym nie wiesz, ale wziąłeś się za najtrudniejszą działkę tym razem - fotografowanie samochodów należy do najtrudniejszych, obok jedzenia i aktu. Skoro, jak sam napisałeś, przeznaczyłeś na przygotowanie do zdjęcia paręnaście sekund, to wiedz, że w takim czasie nie da się nic sensownego zrobić - przynajmniej ja bym nie umiał. Więc nie dziw się, że nie powaliłeś tu nikogo na kolana.
    Piszę to z życzliwością i mam nadzieję, że toczone tu boje nie zniechęcą Cię do dalszych prób.
    Pozdrawiam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Łatwo się nie poddaję, dzięki za rady

jutro będę miał nowe szkło, n 17-80, więc może i pojawią się nowe pomysły

aha, właśnie, że smerf - jesteśmy w Polsce i po polsku piszemy (pebees mówimy :P
    Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłem jestem kompletnym amatorem.

Domyślnie

N17-80? Nie ma takiego... A dyskusji na tematy ortograficzne i pokrewne lepiej ze mną nie rozpętuj... Bo na początek zapytam Cię, czy np. piszemy Canon czy Kanon?
    Nie oczekuj, że pomysły pojawią się z nowym obiektywem (domyślam się, że będzie to N18-70)- powinno być raczej odwrotnie: Ty masz pomysł, a obiektyw jest narzędziem do jego realizacji. Planuj w wyobraźni i do tego dobieraj perspektywy/obiektywy...
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Canon, bo to nazwa własna.
    Natomiast smerfy jako skrzaty mają właśnie swój polski odpowiednik - wykupiono prawa do tej nazwy przy okazji jakiejś gumy do żucia, czy żelków, nie pamiętam już.
    A co ? jesteś polonistą ? ja w sumie też humanista, ale z innej dziedziny.

oczywiście 18-70 mój błąd, bo chwilę wcześniej oglądałem 17-55 za 5 tysiaków

nie oczekuję, dlatego napisałem, że może pojawią się nowe pomysły, a nie, że nagle zdjęcia będą idealne. Po prostu człowiek czasem potrzebuje dodatkowej motywacji

Domyślnie

A co ? jesteś polonistą?
    Gorzej - fanatykiem Och - widzę, że zlikwidowałeś z Twojej stopki to okropne, pleniące się słówko "KIT". Cieszę się. I zazdroszczę Ci motywacji - ja też bym się pomotywował np. N70-200/2.8 VR...
    Krzysztof Paszkiewicz

pebees
    Gość

Domyślnie

Łatwo się nie poddaję, dzięki za rady

jutro będę miał nowe szkło, n 17-80, więc może i pojawią się nowe pomysły

aha, właśnie, że smerf - jesteśmy w Polsce i po polsku piszemy (pebees mówimy :P
    Właśnie, czyli:
    1. Zdanie rozpoczynamy wielką literą
    2. Smerf nie smerf (w użytym kontekście - Smerf Maruda)
    3. piszemy po polsku, a nie po polsku piszemy
    4. zamykamy uprzednio otwarte nawiasy

Naprawdę nie miałem zamiaru się czepiać. Sprowokowałeś mnie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

sami fanatycy, w mordę jeża

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów