Szukaj
spoko klatki, jedynkę bym jedynie przyciął nieco z prawej, nic się tam nie dzieje
na 3 trochę brakuje podniesionej rakiety, sam nie wiem co sądzić o tej amputacji, może się czepiam ;p
też mi brakuje drugiej ręki
ale pozostałe klatki na wysokim poziomie!
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Dzięki chłopaki za odwiedziny
Nie lubię się tłumaczyć, ale co do tej 3. to taki kadr sobie upatrzyłem i jakiś czas na niego polowałem. W 100% byłbym usatysfakcjonowany z klaty takiej jak opisał to Paweł - z rakietą uniesioną gotową do strzału. Po krótkiej obserwacji graczy stwierdziłem, że nici z tego, bo technika serwisu jaką prezentowali była taka, że rakieta przy podrzucie piłki spoczywała wzdłuż nogi - co zresztą widać po ułożeniu barku.![]()
Koniec końców ustrzeliłem to co widać i ja sam jestem z tej klatki zadowolony, ale oczywiście krytykę przyjmujęZałożeniem było ukazanie mimiki i skupienia przy serwisie. Czy się udało, nie mnie oceniać.
Jeszcze raz dzięki za wizytę.
Pozdro
Fotki klasa jak dla mnie
Dużo emocji - ekstra, kolorki też fajne, kadry bardzo ładne![]()
Podobają mi się te klatki, kolory, obróbka no i dużo emocji. Z mojego punktu widzenia jednak troszkę brakuje kadrów w których jest więcej akcji. Jestem tylko amatorem, także moje zdanie może nie mieć dla Ciebie wielkiego znaczenia.
10 bardzo na tak. Lubie takie kadry sportowe. No i ten wysiłek na twarzy.
Jak dla mnie wszystkie kadry bardzo dobre , sam próbowałem sił w foceniu tenisa i niestety nic ciekawego nie wychodziło...
Jeśli można wiedzieć - jaka ogniskowa ?
Skontaktuj się z nami