Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: historyjka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markoo Zobacz posta
    Czy przesadziłem? Może tak, może nie?
    Dla mnie coś tak cholernie nudnego jak fotki z komuni, ktoś pokazał w całkiem orginalny sposób?! Warto to jest jakoś docenić
    Tyle na ten temat
    Napisz proszę na czym polega oryginalność tych zdjęć, na kadrowaniu, czy może obróbce tych zdjęć?

Domyślnie

A mi się podoba postawa autora - nie broni zdjęć na siłę, nie kłóci się tylko grzecznie dziękuje - szacuneczek

Co zaś do samych zdjęć - na cóż, krajobrazy jak na razie lepiej Ci wychodzą, ale nie poddawaj się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    Napisz proszę na czym polega oryginalność tych zdjęć, na kadrowaniu, czy może obróbce tych zdjęć?
    Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta

... Co zaś do samych zdjęć - na cóż, krajobrazy jak na razie lepiej Ci wychodzą, ale nie poddawaj się
    No to żeś mnie Swider teraz załatwił na cacy z tymi przenosinami...

Domyślnie

Tam załatwił od razu, dobrze chciałem.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

jacoslavgth: nie wiem po co ta wypytka ? no, ale jak pisałem moje pierwsze wrażenia- całkiem pozytywne jak tak nudny temat (znaczy bez dzieci przestraszonych ze świeczkami itp.)
    Jakaś polemika będzie niepotrzebna - zachowam prawo do własnego zdania!

Chyba już na tym można skończyć.

Domyślnie

Fakt temat nudny ale dobry reporter i z takiego zrobi szał Fakt pora trudna komunii w złotą godzinę nie przeniesie Ktoś tam wyżej napisał że focus super......no proszę Cię. Grunt żeby młody z prezentów był zadowolony :P
    Nikon D90 + N 18-105mm + N 35mm + SB 900 + RF-603, doprawione chińszczyzną......ogólnie kształtujący się

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów