Szukaj
Wg. mnie wszystkie zdjęcie bardzo dobremi się podoba każde , najbardziej 2,4 i 5
mnie też by się podobało, gdyby modelka nie miała tej samej miny przyklejonej na stałe![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
minka taka sama cały czas ale jakos zdjec super
jak dla mnie straszne,
az sie boje zapytac jaki byl zamysl zeby dziewczyna miala taka grozno-groteskowa mine
5- albo sie kadruje z dekoltem albo bez, tu pod twarza 40% kadru zajmuje blizej nieokreslona plama ciala
3- klasyczny przyklad pt - co tez fotograf mial w glowie myslac o tym zdjeciu - usiadz prosze na betonie pod ta sciana z wzorkami i zrob dziwna mine - no nijak nie wiem po co
2 - dobre zdjecie = naturalnosc
a co my tu mamy - idzie dziewczyna ulica , nagle zamiera ze skrzyzowanymi nagami
Road to Manila
2. Nie zamiera, idzie.
Mimika, to chyba niekoniecznie w 100% moja sprawa (wina, wada, zwał jak zwał). Zdjęcia były robione spontanicznie. Ale spokojnie: poprawka w błocie będzie. Bardziej elastyczna. Wczoraj robiłem. O ile nie spieprzę obróbki i selekcji to będzie lepiej myślę. I ogólnie Marię polecam jako modelkę.![]()
Skontaktuj się z nami