Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: cs 5 photomerge

Domyślnie cs 5 photomerge

Witam,
    Około 2 m-ce temu kupiłem cs5 i mam mały problem z funkcją łączenia zdjęć za pomocą photomerge. Problem polega na tym,że tej funkcji nie mam Przeglądając wujka google i tutki z użyciem tej funkcji to ta opcja jest tyle,że nie w moim ps.
    Prawdopodobnie coś przypadkiem wyłączyłem,ale za ch@lerę nie wiem jak to włączyć, będę wdzięczny za oświecenie w tej kwestii.

Domyślnie

Najprościej jest zresetować ustawienia PS.
    Klikasz na ikonkę PS i zaraz po tym naciskasz razem klawisze Shift-Ctrl-Alt.
    Powinno się pojawić małe okno z "Delete the Adobe Photoshop Settings File"
    Jeżeli nie na tej opcji to znaczy że za późno nacisnąłeś klawisze.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Czy przypadkiem CS5 jest pozbawiony niektórym funkcji w stosunku do wersji CS5 Extended. Którą masz wersję?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Czy przypadkiem CS5 jest pozbawiony niektórym funkcji w stosunku do wersji CS5 Extended. Którą masz wersję?
    W zwykłej 5 jest w
    File/Automate/Photomerge...
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

wersja bez extendet , zrobiłem reset,ale nic to nie dało
    funkcja hdr też nie działa,wyskakuje błąd nr,48, chyba jednak bez przeinstalowania się nie obejdzie.

Domyślnie

dzięki za pomoc,
    drugi raz zainstalowałem i problem zniknął.

Uprawnienia umieszczania postów