Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: ~ dżem ~

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shurr Zobacz posta
    jesli chodzi o fotografie koncertowa zeby nadac ekspresji wykonawcom robisz zdjecie pod kontem.
    Pozwolę sobie na twierdzenie, że żeby nadać ekspresji wykonawcom w fotografii koncertowej, najlepiej naciskać spust migawki, w ekspresyjnym momencie. To zdecydowanie lepszy środek wyrazu, niż nic nie wnoszące skosy i "podkonta".

Domyślnie

Dla mnie rewelka! I w zasadzie na tym mógłbym skończyć bo i świetne kadry i fajny klimat a i światło dobre.
    12 14 28 35 85

Domyślnie

12 przyciąga na dłużej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    ?!
    Na szczęście, w przeciwieństwie do ciebie, nie robię dziecinnego zabiegu, polegającego na przekrzywianiu kadrów.
    Dwadzieścia lat temu, podobnie ja ty teraz, sądziłem że taki zabieg jest interesujący, ale uwierz - tak nie jest.
    przekrzywianie kadrów dziecinnym zabiegiem?
    to samo mogę powiedzieć o zdjęciach cz-b, jak się kadr nie udał to zawsze b&w ratuje... wniosek: cz-b są ta osób, które nie potrafią robić zdjęć. różne techniki kadrowania, przekrzywiane, proste, źle obcięte, nadkrzywione, rozkadrowane... whatever, dobre zdjęcie samo się obroni, bez znaczenia jaki kadr, czy b&w czy kolor czy nie-wiadomo-co.

co do zdjęć:
    2., 3., 4., 11., 12., bardzo mi się podobają.
    reszta nie grzeje ani nie ziębi.
    niech dzwoni w byle którym kościele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez staydepeched Zobacz posta
    (...) jak się kadr nie udał to zawsze b&w ratuje... wniosek: cz-b są ta osób, które nie potrafią robić zdjęć. (...)
    Ciekawa teza, a wniosek jeszcze bardziej interesujący.
    Zdecydowanie nie zgadzam się z takim twierdzeniem.
    MarcinWilk

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów