Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Patrycja

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Jedynka wypada za to co zrobiłaś z oczami. Gdyby jeszcze uzasadnienie dla takiego zabiegu znalazło się w scenerii albo w temacie fotki to ok ale tutaj tego brak. gdybyś jeszcze utrzymała konsekwentnie ten styl na całej postaci to może by się to jeszcze obroniło - twoja stylizacja na - jak ktoś już napisał - noc żywych trupów ograniczyła się do oczu. Trzeba było już pójść dalej - popsuć trochę cerę, dłoń, dodać żałobę pod paznokcie ...
    Na drugim zdjęciu IMHO przy tak ostrych oczach i grzywce usta modelki wydają się być nieostre.
    Trzecie zdjęcie bardzo fajne i dobry pomysł. jedyne co mi do szczęścia brakuje to żeby po prawej stronie modelka popatrzyła w górę w obiektyw. Byłoby miodzio.
    A tak na marginesie - znów byłaś na wagarach ?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nikoniara, nie pierwszy raz imponujesz mi swoim nietuzinkowym spojrzeniem i kreatywnością. Znakomite zdjęcia.
    A zarzuty że dziewczyna się patrzy tam a nie gdzie indziej, albo ma takie a nie inne paznokcie to po prostu ignoruj. Twoje zdjęcia, więc "twoje" spojrzenia i "twoje" paznokcie. Wszystko jest Twoje, a jak zaczniesz się słuchać innych gdzie modelka ma się patrzyć albo jakie ma mieć paznokcie, to skończy się Twoja niezależność, a wraz z tym kreatywność. Tak więc brawo i zostań najdłużej tak niezależna jaka jesteś teraz...
    Wiele razy mówiłem że prawdziwa kreatywność kończy się z trzydziestką, więc Ty masz jeszcze dużo dużo czasu. Gratulacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    ...a jak zaczniesz się słuchać innych gdzie modelka ma się patrzyć albo jakie ma mieć paznokcie, to skończy się Twoja niezależność, a wraz z tym kreatywność.
    a moze po prostu nastepnym razem - nawet podswiadomie - zwroci na to uwage i nie bedzie popelniac takich bledow, a w efekcie robic jeszcze lepsze zdjecia? Przez analogie - to, ze zapominasz wlaczyc kierunkowskazu nie czyni Cie w cale lepszym kierowca, ale jak raz sie nauczysz, pozniej robisz to odruchowo... czy nie tak?
    Jako przyklad moge przypomniec tasiemcowy watek o sztucznej kanapce i brudnych paznokciach modela.. (&^%$ nie aparat w tytule).

a teraz o zdjeciu -
    dwojeczka super, szczegolnie w drugim cieciu. NA 3 ciekawa perspektywa (wersja prawa mi bardziej 'lezy') i fajne miejsce (takie Niedzwiedizowe ), brakuje troche tej twarzy, oczu. Dobra robota : )

pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    i fajne miejsce (takie Niedzwiedizowe

Domyślnie

heh dzięki Nidzwiedziowe [lubimy te klimaty ] Puch - nie tym razem nie byłam na wagarach
    Co do 3 to fotka raczej z poświęceniem - wisiałam z dziury w "podłodze" głową w dół wyglądało to jakoś tak ;] :
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

3 ladne swiatlo moze masz kilka lepszych kadrow z takim swiatlem
    a 2jka mi sie najbardziej podoba troche bym sie pobawil kontarstem i kolorkiem ale ogolnie sie podoba ale baaardzo chcialbym ostre usta
    emeryt

Domyślnie

niesamowita ilustracja odnosnie sposobu wykonania fotki
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

czwórka jest przepalona i kontrast za duzo
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    czwórka jest przepalona i kontrast za duzo
    to jest w high-key!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    to jest w high-key!
    nawet w HK trzeba zachować szczegóły :P
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów