Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: urbanFrames

Domyślnie urbanFrames

witam
    kilka klatek Londus

1

2

3

4

kolor

5

6

7

8

9

pozdr
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

3 jest ciekawa. Na 5 widać zamysł, ale forma już średnia. Reszta tak sobie. 8 mocno naciągana jeżeli dobrze rozumiem przesłanie par lusterek i ludzi, 6, 7, 9 - tych nie rozumiem. Generalnie jakbyś coraz to gorszego sprzętu używał - szczególnie w kolorze. Nie wiem jak innym, ale mnie to akurat przeszkadza. Przestaje wyglądać jak stylizacja, a zaczyna jak niedbalstwo.

Domyślnie

Taka, mz, nieśmiałość fotografa przenika te zdjęcia. Jeśli taki był zamysł - to się udało (tylko wówczas 7 nie pasuje).

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    3 jest ciekawa. Na 5 widać zamysł, ale forma już średnia. Reszta tak sobie. 8 mocno naciągana jeżeli dobrze rozumiem przesłanie par lusterek i ludzi, 6, 7, 9 - tych nie rozumiem. Generalnie jakbyś coraz to gorszego sprzętu używał - szczególnie w kolorze. Nie wiem jak innym, ale mnie to akurat przeszkadza. Przestaje wyglądać jak stylizacja, a zaczyna jak niedbalstwo.
    Od rozumienia jest matematyka . Tutaj powinno sie ogladac .
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 20-07-2012 o 00:49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Od rozumienia jest matematyka . Tutaj powinno sie ogladac .
    Jedni wolą się gapić w telewizor bez zrozumienia, a inni rozumieć przekaz. Ot różny punkt widzenia.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jedni wolą się gapić w telewizor bez zrozumienia, a inni rozumieć przekaz. Ot różny punkt widzenia.
    albo w plamy na matrycy , prosze Cie...

Domyślnie

Wszystkie na poziomie, najbardziej zwróciły moją uwagę zdjęcia nr: 3 - za kontekst sytuacyjny, oraz 9 za rozświetlenie i dynamikę kadru.

Domyślnie

1-3 oraz 8 i 9 - to są zdjęcia, jak dla mnie, spójne z Twoją stylistyką "londyńską": tzn. pociągające i nietypowe spojrzenie na miasto. Reszta jakoś mi nie pasuje. Swoją drogą z reguły odbieram Twoje zdjęcia dialektycznie - powierzchowni często mi się nie podobają (typ obróbki), ale mają w sobie to coś.

Domyślnie

fantastik es jużual ))
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

dzieki panowie ..
    Ja rowniez szukam i fotografuje dla tego czegos .
    obrobka to najczesciej przedluzenie switla jakie bylo dostepne .
    pozdr
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów