Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Waiting for...

Domyślnie

Juz na fejsie komentowalem, swietne kolory i kadr......bardzo mi sie podoba!

Domyślnie

Dla mnie trochę ciężka ta lewa strona, kolorki i jakość BDB.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

maniak666
    Gość

Domyślnie

No fajowskie jest Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?

Domyślnie

Ciekawy kolor. Kadr OK. Natomiast czepne sie tytułu bo jakoś mi nie gra ze zdjęciem.....na co czekasz Kolego i dlaczego w obcym języku ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Dla mnie trochę ciężka ta lewa strona, kolorki i jakość BDB.
    Szanuje Twoja opinie, ale to zdjecie jest wlasnie wyjatkowo "lekkie" a kolory dodaja tylko lekkosci

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?
    Sadze, ze autor uzyl polowki....to nawet pewne, ale co do tych skalek, one takie sa, juz kiedys taklie przerabialem i co ciekawe tez z poludniowego wybrzeza

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Ciekawy kolor. Kadr OK. Natomiast czepne sie tytułu bo jakoś mi nie gra ze zdjęciem.....na co czekasz Kolego i dlaczego w obcym języku ?
    Oj Bartku, czekajac na swiatlo a jezyk obcy, bo z obcego kraju:P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Szanuje Twoja opinie, ale to zdjecie jest wlasnie wyjatkowo "lekkie" a kolory dodaja tylko lekkosci

....
    Ja wszystko rozumiem, tylko dla Ciebie jest lekkie, a już dla mnie nie. Pierwsze co mi się rzuciło to wrażenie krzywego horyzontu, a im dłużej patrzę tym mocniej się upewniam, ale co tam, każdy z nas widzi inaczej Kolorki jak napisałem podobają mi się.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta

Oj Bartku, czekajac na swiatlo a jezyk obcy, bo z obcego kraju:P
    Hmmmm....może i na światło.....a może aż papieros sie wypali ????
    ze kraj obcy to wiem, ale to polskie forum a i ktoś kiedyś powiedział ze Polacy nie gęsi .......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    No fajowskie jest Intrygują mnie tylko te zaciemnione wierzchołki skał. Tak tam jest, czy połówka?
    polowka byla uzyta, a wierzcholki skal sa ciemniejsze bo do tej wysokosci skaly sa zalewane. trafilem na odplyw z czego nie do konca bylem zadowolony.

Wating for the perfect light - czekajac na swiatlo - moze byc? w obcym jezyku, bo tak mi sie spodobalo. lepiej brzmi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta

Wating for the perfect light - czekajac na swiatlo - moze byc? w obcym jezyku, bo tak mi sie spodobalo. lepiej brzmi

No trochę lepiej, tak bardziej "profi"

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów