Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Nad wodą...

Domyślnie

Miziane pola jakoś nie zachwyciły... w takim razie zapraszam nad wodę

Zapraszam...

i wersja druga dla tych co mają uczulenie na 50:50

Zapraszam...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 13-07-2012 o 23:31 Powód: łączenie postów

Domyślnie

Mi osobiescie bardziej podoba sie pół na pół, Ladnie podane w ladnych kolorach...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Mi osobiescie bardziej podoba sie pół na pół...
    Jak najbardziej... Uczuleni, w tym momencie wiele tracą...!

Odnośnie kompozycji - lubię takie spokojne miejsca, z których bije prostota kadru...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

50:50 w zdjęciu gdzie jest odbicie lustrzane jest jak najbardziej wskazane!

Zdjęcie podoba mi się, w szczególności kolory i ta lekka mgiełka.
    Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)

Domyślnie

Jak mogło Ci wpaść do głowy obcięcie takiego nieba? Jedynka, i tylko jedynka! Ale widziałbym to minimalnie szerzej i z wyczyszczonym brzegiem (idealnie gdyby naprawdę był czysty, ale może być też cyfrowo).

Domyślnie

Dzięki!

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Jak mogło Ci wpaść do głowy obcięcie takiego nieba? Jedynka, i tylko jedynka! Ale widziałbym to minimalnie szerzej i z wyczyszczonym brzegiem (idealnie gdyby naprawdę był czysty, ale może być też cyfrowo).
    Co do cięcia to mnie gdzie indziej namówili... Widać się nie znają

Zrobiłem ujęcia pod panoramę, ale nie zadbałem o poziomy i nie jestem w stanie jej sensownie złożyć... Więc chyba szerszej odsłony nie będzie.

Domyślnie

Ładny kadr, mnie osobiście bardziej podoba się wersja 1-sza (ze względu na ciekawe niebo) , drażnią mnie tylko śmieci w prawym dolnym rogu, można było je przed wykonaniem zdjęcia usunąć, wówczas byłoby znacznie lepiej.

Domyślnie

Gdybym miał już koniecznie ciąć to raczej dół (mało ciekawy) niż górę (znacznie ciekawsza). JAk koledzy wspomnieli śmieciom dziękujemy i 1. jest OK. Przyjemna poranna atmosferka i kolory.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dzięki za sugestie... Posprzątałem wodę, a o brzegu jakoś zapomniałem

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Przyjemna poranna atmosferka i kolory.
    Zdjęcie robione o 20:41 czyli w czasie zachodu słońca. Ładnie się wieczorna mgła kładła również po pobliskich polach.

Domyślnie

No te mgiełki mnie zmyliły, bo częściej takowe rankiem występują, zwłaszcza latem.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów