Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Łakomczuch

Domyślnie Łakomczuch

-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Jakby zbyt dużo kontrastu i GO pouciekała ze strategicznych miejsc. Ale takiego bujaka na pajęczynie trudno ustrzelić i trzeba nieźle migawkę namęczyć ;]

Domyślnie

moment świetny. Niestety są braki techniczne. Przepały i niedoświetlenia, ostre światło, pająk nie mieści się w GO. Ja bym to widział szerzej.

Domyślnie

Trudny do uchwycenia moment. Sam kilkukrotnie próbowałem zabrać się za podobny temat, niestety z miernym skutkiem. Tobie również się nie udało, ale kto nie próbuje ten nie ma szans na sukces.
    Cytat Zamieszczone przez Mariuszmistrz Zobacz posta
    moment świetny. Niestety są braki techniczne. Przepały i niedoświetlenia, ostre światło, pająk nie mieści się w GO. Ja bym to widział szerzej.
    Oczywiście zgadzam się z tym co napisał Mariusz(dodałbym jeszcze dziwnie zaszumione jak na tak niskie ISO tło) i proszę nie traktować tego jako atak, ale tak sobie myślę że w tym przypadku nie było szans na to by wszystko znalazło się w GO, stackowanie pająka podczas posiłku też chyba nie wchodzi w grę(chyba że wziąłby się za to jakiś czarodziej).
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 05-07-2012 o 13:57

Domyślnie

Bardziej chodziło mi o pokazanie posiłku niż biesiadnika ,a i tak jak kolega Stasiakov zauważył -nieźle bujało.
    Szum to moje D7000 sprawne aż do bólu.

Co do pająka to jedynie takie "cudo" mi się udało złapać.

Ostatnio edytowane przez gadzeciarz ; 05-07-2012 o 20:57
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Uprawnienia umieszczania postów