Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

Kilka pstryków pod krytykę.
    1.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez danielpe ; 23-06-2012 o 23:19

Domyślnie

jak dla mnie procz 2 ok

Domyślnie

1. ujdzie w tłoku.
    2. super - mój faworyt.
    3. całkiem sympatyczne.
    4. kosz.
    D800 | D60 + Grip | N18-55VR | N70-300VR | N28/1.8 | N35/1.8 | N85/1.8 | N24-70/2.8 | SB-900 | + gadżety
    www.rafalwisniewski.com.pl

Domyślnie

a mi niestety zadno nie....
    szkoda bo fajna modelka
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

A mnie wszystkie się podobają. Udane prace moim zdaniem
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

2 i 3 są fajne choć na 3 można czepić sie kadrowania można bylo bardziej wykorzystać taką burzę włosów
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Dzięki za komentarze te pozytywne i te negatywne jednak niestety nie podparte żadnymi argumentami z których mógłbym coś zaczerpnąć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielpe Zobacz posta
    Dzięki za komentarze te pozytywne i te negatywne jednak niestety nie podparte żadnymi argumentami z których mógłbym coś zaczerpnąć
    Postaram się trochę dopomóc i przedstawić kilka zastrzeżeń oczami laika:

Ad. 1 - Uważaj żeby winieta nie wchodziła na skórę / kadrowałbym delikatnie szerzej, szczególnie lewą i dół, może ciut więcej góry / staraj się skupiać wzrok oglądającego na twarzy - tutaj niestety twarz jest ciemniejsza od reszty ciała, co sprawia że wzrok idzie w prawo / zdjąłbym trochę zielonego, mam wrażenie że nawet skóra wpada lekko w zielony / nieciekawie wyglądają cienie na dłoniach
    Ad. 2 - Uwaga co do winiety jak na 1 / znów twarz zbyt ciemna, tym razem w porównaniu do dłoni i włosów z prawej / kolorystyka trochę zbyt smutna w stosunku do tematu / chyba lekko nie trafiona ostrość
    Ad. 3 - Zastrzeżenia kolorystyczne jak na 2 / co do zasłaniania oczu włosami - imo najlepiej zasłonić całe oko albo w ogóle
    Ad. 4 - Imo najsłabsze, głównie przez zbyt wysoką perspektywę, nijaką pozę i niedbałe kadrowanie
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielpe Zobacz posta
    No właśnie - Hani mógłbyś się odrobinę wysilić, bo sam jestem ciekaw dlaczego Ci się nie podobają. Ja tu widzę wręcz pewne pokrewieństwo do Twojej twórczości.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Postaram się trochę dopomóc i przedstawić kilka zastrzeżeń oczami laika:

Ad. 1 - Uważaj żeby winieta nie wchodziła na skórę / kadrowałbym delikatnie szerzej, szczególnie lewą i dół, może ciut więcej góry / staraj się skupiać wzrok oglądającego na twarzy - tutaj niestety twarz jest ciemniejsza od reszty ciała, co sprawia że wzrok idzie w prawo / zdjąłbym trochę zielonego, mam wrażenie że nawet skóra wpada lekko w zielony / nieciekawie wyglądają cienie na dłoniach
    Ad. 2 - Uwaga co do winiety jak na 1 / znów twarz zbyt ciemna, tym razem w porównaniu do dłoni i włosów z prawej / kolorystyka trochę zbyt smutna w stosunku do tematu / chyba lekko nie trafiona ostrość
    Ad. 3 - Zastrzeżenia kolorystyczne jak na 2 / co do zasłaniania oczu włosami - imo najlepiej zasłonić całe oko albo w ogóle
    Ad. 4 - Imo najsłabsze, głównie przez zbyt wysoką perspektywę, nijaką pozę i niedbałe kadrowanie
    Wreszcie coś konkretniej - dzięki za podpowiedzi, postaram się iść w lepszym kierunku! Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów