Szukaj
Ten podpis niepotrzebny, ale calkiem ladny
Pierwsze zdjecie mi sie podoba, ma w sobie cos, troche balans bieli mi nie pasuje, ale mozna przezyc.
Drugie juz slabo, kolory kosmiczne a sam model wrecz wola "pokaz choc troche szczegolow", drugie zdjecie niestety slabsze, warunki byly dobre, temat byl, podszedl bym do tej fotografii inaczej.
Nikon http://greg77.com/
Nie wiem Grzesiu co się może podobać na 1., przecież to kupa kamieni w zielonej mgle. Za to dwójka już coś w sobie ma, sylwetka maszyny na tle zachodu słońca to jest jakiś temat. Kolory całkiem niezłe, takie bywają, choć można by troszkę magenty ująć.
A new shit has come to light...
W dwójce bym pogrzebał
Może jakaś wersja z widocznym dołem?
Nikon http://greg77.com/
Do mnie również gada jedyneczka. Pierwsze skojarzenie... tak jak by było zrobione pod wodą![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Jedynka wygląda jakby była popełniona pod wodą, przez to wystarczająco intrygująca by chwilę nań popatrzeć. Przy dwójce kopara nie opada, raczej się unosi.![]()
LED ZEPPELIN
2 jest dosyc intrygujaca. Troszke bym to cieplej widzial. Ale pomysl byl fajny. Jest pewien klimat...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Jedynka przykuwa uwagę, a w dwójce jak dla mnie za dużo tego czarnego dołu. Jeśli ma byc bez szczegółów to uciąć trochę tej ciemnicy i będzie dobrze. W sumie i kwadrat i tylko z minimalnym ucięciem mi się podobaSpróbuj i zobacz.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i konstruktywne komentarze.
Co do zdjęć. 1ka widzi mi się taka. WB trochę dziwny, ale dzięki temu pierwsze wrażenie-pod wodą. Szukałem klimatu "piraci z karaibów"
2ka to wynik mojego niezdecydowania. Mam wersję z zupełnie czarnym dołem i wersje z jasnym, szczegółowym. A wstawiłem coś pomiędzy (co widać najlepszym rozwiązaniem nie było).
Za podpis przepraszam, ale umarł mi serwer, zdjęcia wrzucam na nie do końca mi znane i wolę znakować.
Postaram się wygrzebać jeszcze coś sensownego.
Skontaktuj się z nami