Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Bałtyk

Domyślnie Bałtyk

Z tegorocznego urlopu.

Domyślnie

Ten podpis niepotrzebny, ale calkiem ladny
    Pierwsze zdjecie mi sie podoba, ma w sobie cos, troche balans bieli mi nie pasuje, ale mozna przezyc.
    Drugie juz slabo, kolory kosmiczne a sam model wrecz wola "pokaz choc troche szczegolow", drugie zdjecie niestety slabsze, warunki byly dobre, temat byl, podszedl bym do tej fotografii inaczej.

Domyślnie

Nie wiem Grzesiu co się może podobać na 1., przecież to kupa kamieni w zielonej mgle. Za to dwójka już coś w sobie ma, sylwetka maszyny na tle zachodu słońca to jest jakiś temat. Kolory całkiem niezłe, takie bywają, choć można by troszkę magenty ująć.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

W dwójce bym pogrzebał
    Może jakaś wersja z widocznym dołem?
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Nie wiem Grzesiu co się może podobać na 1.
    Moze ten kolor i to, ze widze co na tym zdjeciu jest

Domyślnie

Do mnie również gada jedyneczka. Pierwsze skojarzenie... tak jak by było zrobione pod wodą
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Jedynka wygląda jakby była popełniona pod wodą, przez to wystarczająco intrygująca by chwilę nań popatrzeć. Przy dwójce kopara nie opada, raczej się unosi.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

2 jest dosyc intrygujaca. Troszke bym to cieplej widzial. Ale pomysl byl fajny. Jest pewien klimat...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jedynka przykuwa uwagę, a w dwójce jak dla mnie za dużo tego czarnego dołu. Jeśli ma byc bez szczegółów to uciąć trochę tej ciemnicy i będzie dobrze. W sumie i kwadrat i tylko z minimalnym ucięciem mi się podoba Spróbuj i zobacz.

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odwiedziny i konstruktywne komentarze.
    Co do zdjęć. 1ka widzi mi się taka. WB trochę dziwny, ale dzięki temu pierwsze wrażenie-pod wodą. Szukałem klimatu "piraci z karaibów"
    2ka to wynik mojego niezdecydowania. Mam wersję z zupełnie czarnym dołem i wersje z jasnym, szczegółowym. A wstawiłem coś pomiędzy (co widać najlepszym rozwiązaniem nie było).

Za podpis przepraszam, ale umarł mi serwer, zdjęcia wrzucam na nie do końca mi znane i wolę znakować.

Postaram się wygrzebać jeszcze coś sensownego.

Uprawnienia umieszczania postów