Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 5814

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A no właśnie, czego brakuje systemowej? Pytam z ciekawości. Mnie jedynie brakowało możliwości wrzucenia zdjęć bez używania iTunes. Ale na to też jest rada. Wystarczy zainstalować aplikację, która umożliwi przechowywanie w urządzeniu dowolnych danych. Sam używam Phone Drive. Mogę dowolne pliki wrzucać do iPhone'a/iPada przez Wi-Fi, a następnie umieszczać je stosownej bibliotece. Jedyne, czego się nie da w ten sposób zrobić, to zarządzać muzyką tak, żeby pliki zagnieździły sie w bibliotece muzycznej. Ale to jest związane z tym, że Apple dba o respektowanie praw autorskich, dlatego tutaj są pewne restrykcje. Acz plik muzyczny wgrany w ten sposób można normalnie odtworzyć.

Jak jesteśmy przy muzyce, to mam pytanie. Kupiłem utwór w sklepie iTunes w iPhonie. Chciałbym ten sam utwór miec w iPadzie. Oczywiście można to bez problemu zrobic przez komputer, ale załóżmy, że nie mam pod ręką komputera. Mam kawałek kupiony w telefonie, wchodze do sklepu w iPadzie i ten sam utwór jest już oznaczony jako zakupiony, ale nie mam możliwości pobrać go ponownie. Z aplikacjami jest tak, że jak kupię raz na jednym urządzeniu, to w momencie gdy chcę pobrać go na drugim, po prostu wchodzę do App Store i go pobieram. Też jest oznaczony, jako zakupiony, ale mam możliwość pobrać go ponownie na innym sprzęcie. Chyba, że coś przeoczyłem...

I ja koniec sprawa z pierwszego mojego posta... Program Skitch jest na iOS niedostępny. Więc nadal szuka aplikacji, która pozwoli mi nanosić oderęczne notatki na istniejące dokumenty.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    I ja koniec sprawa z pierwszego mojego posta... Program Skitch jest na iOS niedostępny. Więc nadal szuka aplikacji, która pozwoli mi nanosić oderęczne notatki na istniejące dokumenty.
    Eeee...
    Cytat Zamieszczone przez itunes
    Requirements: Compatible with iPad.Requires iOS 5.0 or later.
    O co chosi? Przeciez dostales linka na gorze, to czemu twierdzisz, ze jest niedostepny na iOS?

Dzisiaj znalazlem pierwszego buga w iOS5.1.1 -> byl problem z wprowadzaniem chinskiego znaku 门... co jest troche glupie, bo to jeden z najczesciej uzywanych znakow w jezyku kitajskim Zarowno pisanie reczne jak i pisanie pinyin pokazywalo inny znak, ktorego nawet nie ma w chinskim jezyku ale po przelaczeniu pare razy klawiatur i jezyka systemu wrocilo do normy wiec mam nadzieje, ze teraz bedzie ok.

Reszta smiga poki co appsow juz sie troche nazbieralo, szkoda ze rachunki przychodza

Uprawnienia umieszczania postów