Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Przekolorowane

Domyślnie Przekolorowane

Ranoch Moor, Szkocja. HDR z 9 klatek składe ręcznie na maskach w PS. Może przeszkadzać żółty kolor ale postanowiłem narazie, ze tak zostanie. Wszelakie uwagi mile widziane.

Pozdrawiam.

Zauważcie, ze bez rameczki
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

o bez rameczki
    jak patrze na trawy z lewej i z prawej (te suche w wodzie), to wydaje mi sie, ze masz tu mega beczke ?
    jestem fanem twoich zdjec, ale niestety to mi nie przypadlo do gustu
    pozdrawiam

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Bajka - lubię takie "przekolorowania" - gratuluję

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    o bez rameczki
    jak patrze na trawy z lewej i z prawej (te suche w wodzie), to wydaje mi sie, ze masz tu mega beczke ?
    U mnie to samo, wolałbym proste trawki na focie. Ogólnie z kolorami raczej trafiłeś, wystarczająco naturalnie to wygląda.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mi się podoba, jest kolorowo i jest klimatycznie.

Domyślnie

Aaaaa o tej beczce mowicie... 10mm robi swoje... Nie poprawilem... Bije sie w piers, przepraszam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo fajny strzał, nie zmieniałbym w sumie nic
    Kolory na plus akurat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Aaaaa o tej beczce mowicie... 10mm robi swoje... Nie poprawilem... Bije sie w piers, przepraszam.
    To nie tyle sprawa milimetrów, co raczej ustawienia osi optycznej mocno w dół, czego efektem megazbiegi pionowe. Bez tej jajecznicy do kolorków nie miałbym zarzutu.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Sebek - ja tez tego za bardzo nie kupuje, może gdyby tą żółć zmienić w ognisty pomarańcz ? Sam nie wiem, w każdym razie - teraz to wygląda dla mnie jak dyskoteka , niby jest fajnie i poszczególne elementy wyglądaja fajnie i efektownie, ale kadr jako całość ze sobą nie gra - brak tu kolorystycznej spójności.

Uprawnienia umieszczania postów