Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: CS6 trial

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie CS6 trial

Zmuszony byłem oddać na dłuższy okres czasu laptopa do serwisu (nigdy więcej hp....).
    Miałem na nim zainstalowanego triala PS 6, który w międzyczasie zdążył się skończyć - poużywałem raptem 5 dni...
    Chciałem zainstalować ponownie, jednakże pojawia się komunikat, że czas korzystania już minął. Da się coś z tym zrobić? (oczywiście poza kupnem :P )
    Zanim wydam ciężko zarobioną kasę chciałbym wiedzieć, czy wykorzystam wszystkie nowe funkcje, czy też mam zostać przy cs4...

Domyślnie

Nie wiem czy to zadziała, ale może spróbuj cofnąć datę w komputerze.

Domyślnie

Zanim wydam ciężko zarobioną kasę chciałbym wiedzieć, czy wykorzystam wszystkie nowe funkcje, czy też mam zostać przy cs4...
    Ściemniać to MY, nie NAM

Cytat Zamieszczone przez domero Zobacz posta
    Nie wiem czy to zadziała, ale może spróbuj cofnąć datę w komputerze.
    Nie zadziała.
    Mogę Ci tylko zasugerować program o nazwie Total Uninstall Usunie on wszystkie pozostałości po wersji, która jest zainstalowana teraz.

Domyślnie

wszystkie klucze trzeba wywalić z rejestru, najlepiej zrobić to ręcznie .
    W sumie to nie wiem po co tak cudować, skoro już masz zainstalowany, a chcesz przetestować....
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Można spróbowac skorzystać z funkcji przywracania systemu do momentu kiedy Photoshop nie był zainstalowany.
    D600 | D750 | D7200 ||| 35/1.4 ART | 50/1.4 ART | 18-35/1.8 ART | 85/1.8 G | 135/2 D | 17-35/2.8 | 24-70/2.8 | 70-210/4
    było: D700 | D3100 | D5200 | CoolPix8800 | 14/2.8 HSM | 28/1.8G | 35/1.8 G DX | 50/1.5 HSM | 85/1.8 D | 135/2 bez D | 12-24/4.5-5.6 HSM | 28-200 D i G | 18-105 G | 18-200 G | 28-300 G | 200-500/5-6.3

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

No to tak:
    - odinstalowałem za pomocą total uninstall, zrestartowałem, zainstalowałem ponownie - dalej info, że wersja trial wygasła
    - zrobiłem to samo, wrzuciłem jeszcze cleanera, sprawdziłem rejestr, - dalej to samo
    - gdzieś czytałem, że cs6 pozostawia pliki w jakimś startdos czy coś takiego i tam trzeba pogrzebać, tylko jak to zrobić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    No to tak:
    - odinstalowałem za pomocą total uninstall, zrestartowałem, zainstalowałem ponownie - dalej info, że wersja trial wygasła
    - zrobiłem to samo, wrzuciłem jeszcze cleanera, sprawdziłem rejestr, - dalej to samo
    - gdzieś czytałem, że cs6 pozostawia pliki w jakimś startdos czy coś takiego i tam trzeba pogrzebać, tylko jak to zrobić...

1. Uninstall jest chyba lepszy.
    2. Kabel sieciowy internetu musisz wyłączyć - tylko nie wiem czy wtedy CS6 trial da się zainstalować.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Nie wiem czy da się coś z tym zrobić.Miałem zainstalowany ten program i gdzieś po
    dwudziestym maja przestał działać.Z Adobe dostałem maila,że z dniem 31 maja kończy
    się wersja testowa i pomimo,iż pozostało jeszcze kilka dni nie udało mi się go ponownie
    uruchomić.Ponowna instalacja nic nie dała.

Domyślnie

We wczesniejszych wersjach PS trial zapisywał sobie info o instalacji w jakies sektory dysku fizycznie bliskie rozruchowym czy poczatku partycji - jakies takie kwiatki.
    W kazdym badz razie ciezko takie info bylo wywalic. Znikalo po formacie partycji systemowej - ale to nie jest rozwiazanie.

Nie wiem czy ten mechanizm jest dalej w cs6.

Moze napisac do Adobe z info o awarii kompa, moze pomoga ?
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Uprawnienia umieszczania postów