Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Q Zobacz posta
    No, bo inne lampy przyklejają się do body i przy sprzedaży nie ma ludzkiej siły żeby je oderwać.
    popracuj trochę z lampami a zobaczysz co to systemówka i raczej jej się już nie sprzedaje inny rozkład światła itd ja swoja sb 800 mam od lat i służy wiernie a puszki już mienione szkła trzeba wybrać raz a dobrze sb 900 tylko nie polecę
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LordRamzes Zobacz posta
    popracuj trochę z lampami a zobaczysz co to systemówka i raczej jej się już nie sprzedaje inny rozkład światła itd ja swoja sb 800 mam od lat i służy wiernie a puszki już mienione szkła trzeba wybrać raz a dobrze sb 900 tylko nie polecę
    Hmmmm.... a ja sprzedałem "systemówki" i nie mogę rozstać się z Metzem. Jest tańszy i na pewno nie gorszy. Polecam chociażby 50 AF-1.

Domyślnie

nie wiem akurat nie miałem więc nie piszę nic
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

wrxsti
    Gość

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Z tego co czytam jednak SB-700 będzie najleprzym wyborem. Jak tylko zakupie i wykonam jakieś foty napewno się podziele wrażeniami i pokaże co udało mi się pstryknąć. Pozdrawiam Jacek

Domyślnie

I co zakupiłeś lampę i wykonałeś nią już jakieś foty? Pokaż i pochwal się czy ta lampa zostanie z tobą na lata jak mówią koledzy

Domyślnie

Uważaj na nissiny słyszałem już wiele opinii o spadku mocy po 1-3 latach nawet o 60-70 %. Sam mam sb700 jest naprawdę wspaniała.
    D7000; 17-50 2.8; Nikon 70-200 2.8 vr; 85 3.5 makro; Samyang 8mm 3.5; 35 1.8; sb700; statyw benro + głowica kulowa

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów