Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Nikon D90

Domyślnie Nikon D90

Witam, posiada ktoś nikona d90? Od dłuższego czasu planuję go kupić, jednak nie jestem do końca przekonana, opinie na forach są przeróżne i dlatego sama nie wiem czy warto kupić ten model, czy może zastanowić się nad czyms innym?

Domyślnie

Mam D90 od ponad dwóch lat. To dobry aparat ale zależy do czego się go wykorzystuje. Ma swoje wady i zalety.
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

Witam, posiadam ten model od ponad dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Zdjęcia wykonuje wyłącznie amatorsko i byłem z nim zarówno na plaży, a także w górach i jak do tej pory zero problemów ze sprzętem. Mam go z obiektywem 18-105 z którego również jestem zadowolony. Wszystko zależy kto i do czego potrzebuje aparat i czego od niego wymaga.

Domyślnie

opinie na forach są przeróżne i dlatego sama nie wiem czy warto kupić ten model, czy może zastanowić się nad czyms innym?
    Opinie nie robią zdjęć tylko Ty (chyba, że sie mylę).
    Trzeba wypróbować (jak chłopa w łóżku ) i ocenić.

Pzdr.
    Ostatnio edytowane przez wasilewk ; 05-06-2012 o 15:42
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

A co bedziesz fotografowac?

Domyślnie

zastanowić się czy potrzebna ci lustrzanka zastanowić się nad obiektywem. Zastanowić się na ile potrzebna mi automatyką w aparacie. Jeśli dużo to może kompakt? Lustrzanka jest po to by ROBIĆ ZDJĘCIA a nie pstrykac wszystko i wszędzie trybem zielonym. Jeśli chcesz kupic lustrzanke i nie uczyć się fotografi to po co ci lustrzanka. Ja zawsze lubiłem robić zdjęcia. Wiec kupilem d90 i jestem zadowolony. Ale ja od dnia zakupu robilem na M, troche lepiej lib troche gorzej. Aaaa to nie prowokacja? Teraz kazdy sie pyta innych co mi jest potrzebne i co powinienem kupic
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Czyżby kolejna prowokacja odnośnie D90?
    Tak sobie myślę jak bym dokleił jedno zero, co nie było by takie trudne, miałbym D900.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Od d90 lepszy jest Nikon d3200, bo to nowy model, a d90 to juz nadaje sie do muzeum antycznego, ale fotki nadal mozna nim ladne robic.. :]

Domyślnie

Ja mam D80 - taki zabytek, ale kolorki ma ładniejsze od D90

Domyślnie

Mam i jestem zadowolony, ale jak bym miał kupować nówkę to bym się zastanawiał. A może wejść w system nex-a ?
    totalna amatorka

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów