Szukaj
Świetne dynamiczne ujęcie.
Jeżeli to HDR to starałbym się o to bardziej naturalniej pokazaća miejsce kapitalne
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
ART69, a jeśli to nie HDR, to może tak zostać? Wtedy jest naturalniej czy wciąż jeszcze nie? Pytam z czystej ciekawości, bo zastanowiło mnie to zastrzeżenie.
Dla mnie bomba widać siłę wodospadu.
Czy to HDR czy nie, to mnie akurat osobiscie nie obchodzi. Kazda technika jaka sobie umysli tworca jest dla mnie dopuszczalna. Byle to dobrze wyszlo. Tutaj akurat osobiscie widzialbym glebsze cienie. Ale to ja
. Mam awersje do suwaczka rozjasnij cienie
.
Co I tak noe zmienia faktu, ze to zdjecie jest mega. Swietnie rozplanowany kadr I przedewszystkim dynamika.
Bardzo mi sie podoba.
Spieranie sie czy to hdr, czy nie przy tym zdjeciu.. Czy cienie wyciagnac tyle czy tyle.
To jak spieranie sie czy ekstralaska ubrana w mini do poltylka, ma miec ta mini czerwona czy czarna.
Bo I tak wyglada dobrze.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 29-05-2012 o 22:46
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
To jest HDR, ale własnie pomiędzy tym HDRem a "pseudoHDRem" jest taka różnica, że ten wygląda naturalnie i cieszy oko. Dla mnie dobra praca i dynamiczna.
Ja też wolałbym ciut głębsze cienieale nie zmienia to faktu, że i tak mi się podoba
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Skontaktuj się z nami