Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Krzysiek

Domyślnie Krzysiek

Miałam problem z umieszczeniem tego w konkretnym dziale. Ale jak zobaczyłam 'styl życia' w opisie, to jakoś mi najbardziej przypasowało.
    Spontaniczna sesja i zabawa z kolorami.

1.

Chyba kadr skopałam, ale już wrzucam takie.

2.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

nr 2 nic nie mówi oprócz tego, że model ma uszy czapkę z siatką itp. nr 1 całkiem całkiem...jak byś ciaśniej przyciął i tego bałaganu za jego barkiem (rury czy coś takiego by nie było) to całkiem całkiem mogło by wyglądać
    Szymek

Domyślnie

przyciął
    ekhm, przycięła...
    Dziękuję za opnię
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Tutaj jest miejsce portretów.

Domyślnie

Fotografia której tematem przewodnim jest moda, styl życia
    Jak pisałam, tym się kierowałam. I do tej kategorii najbardziej mi pasowało.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Witam
    Po 1 zły dział. Te prace zaliczają się do portretu.

1- Pierwsze, co się rzuca to te rury wyrastające z pleców, w tle za dużo bałaganu po jednej stronie palety po drugiej kupa piasku, zdecydowanie ciaśniejszy kadr bym tu widział, i nie jestem przekonany do ułożenia lewej nogi.
    Kolorystyka też tak średnio mi się widzi
    2- Nic nie wnosi, dla czego stoi tyłem? Gdyby na oprawce okularów był jakiś napis to ok. reklamowe, ale tak to nie rozumiem. Kadr fajny tło także. Obróbka lepsza niż, na 1 ale flary za mocne i widać koła na czapce to mnie razi także.

Domyślnie

Po 1 zły dział. Te prace zaliczają się do portretu.
    Skoro tak burza ma być, to pytam: czy mogę jakoś sama to przenieść? Bo nie wiem.
    1- Pierwsze, co się rzuca to te rury wyrastające z pleców, w tle za dużo bałaganu
    Masz rację, zgadzam się.
    dla czego stoi tyłem?
    Bo tak chciał. Zrobiłam takie zdjęcie, o jakie mnie prosił.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez routine Zobacz posta

Bo tak chciał. Zrobiłam takie zdjęcie, o jakie mnie prosił.
    A to On fotografuje czy Ty ?
    kategorie pomijam bo to juz rozstrzygnięto. Dla mnie to dwa zdjęcia ciała - nic więcej. Portretu człowieka tez tu nie ma - szczególnie za zza okularów.
    Bardziej to jako pstryk dokumentacyjny choć mu i tak bliżej kosza niż dokumentu. Nie podoba mi się ani kadrowanie, ani wyprane kolory.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Zgadzam się. Zawsze fotograf ma ostanie zdanie

Domyślnie

Ja fotografuję. Ja robię mu zdjęcie, o jakie mnie prosił. Nie wiem, co w tym takiego oburzającego. I tak btw. to też jestem z tego zdjęcia zadowolona w pewnym sensie.
    Portretu człowieka tez tu nie ma - szczególnie za zza okularów.
    Aha, nie da się zrobić portretu w okularach? Portret w okularach to nie portret? Jeżeli już tak się upieracie, że powinno pójść do działu portret.
    Okej, niech będzie bez okularów więc.

d5000
    KOBIETA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów