Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Ślubne kadry Anny i Mateusza

Witam, serdecznie zapraszam na kilka kadrów ze ślubu Anny i Mateusza, duuużo więcej na blogu. Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu

1.
    2.
    3.
    4.
    5
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12,13
    14.
    15.
    D700 + D750+D90+N35/1.8+N85/1.8+N28/1.8+SB900+YN602

Domyślnie

Bardzo fajme zdjęcia.

Domyślnie

3ka bardzo fajna
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Mi również bardzo się podobają! Zdradź jakim szkłem była robiona trójka?

Domyślnie

Dzięki za pozytywne opinie
    Fotka nr 3 była robiona przy użyciu N85/1.8D @ 1.8
    D700 + D750+D90+N35/1.8+N85/1.8+N28/1.8+SB900+YN602

Domyślnie

oglądałem całość na blogu , bardzo fajne i świetna obróbka zdjęć 3 uroczo błyszcznieta
    Ostatnio edytowane przez Tomek Konopka ; 24-05-2012 o 23:17
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kariboj Zobacz posta
    Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu
    Bez dwóch zdań!

Te błyszczące gajerki to jest masakra jakaś.
    red light, dark room...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Kadry świetne ale to co mi najbardziej się podoba to kolorystyka. Samouk czy uczestnik warsztatów?

Domyślnie

Oglądam wiele reportaży ślubnych i zawsze mam do nich jakieś ale.
    Obejrzałem twój pełny reportaż na blogu i muszę powiedzieć, że bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłeś.
    Jesteś we właściwym miejscu o właściwej porze, nic Ci nie umyka, masz wyczucie chwili, szukasz emocji.
    Dobrze patrzysz i własciwie kadrujesz prowadząc wzrok oglądajacego w najważniejsze punkty sceny.
    Pomijam obróbkę do której byłoby kilka subiektywnych uwag ale w przypadku Twojego reportażu to sprawa pomijalna.

Pełny reportaż na blogu ogląda się z ogromną przyjemnością czego niekoniecznie doświadczam na wielu stronach zawodowców zasiedziałych na rynku fotografii ślubnej.
    bardzo, bardzo dobra robota.
    U mnie masz 5+
    Para powinna być wniebowzięta, ja jestem pod wrażeniem.

Domyślnie

Ogólnie repo (w sensie treści, chwil, emocji itp) jest na wysokim poziomie. Przeszkadza mi tylko chwilami słaba obróbka.
    No np tu - twarz dziewczynki wyjarana (można to było wymaskować spokojnie)
    Kolejne - ogólnie ważna chwila ale kadr nie i konwersja do bw nie jest szczęśliwa (wystający z głowy kwiat, i obraz zlewający się z głową młodego....)
    I znowu - uprzedzam, ja nie jestem zwolennikiem wycinania czegoś z tła, ale jeśli mam tylko takie ujęcie, to wywaliłbym ta lampę z tyłu i słup z głowy - nic nie wnosi, nikt by nawet się nie zorientował, że go nie ma - pierdoła a przeszkadza
    Kwiatki z głowy pana młodego - komentować chyba nie muszę? Co się stało z kolorami na tym zdjęciu? Suknia jest biała czy kolorowa? Na każdym zdjęciu jest inaczej - zdecyduj się, niech foty będą spójne.
    Moment niby fajny - ale mam wrażenie, że to akurat zdjęcie gdzie młodzi mrugnęli a innego z otwartymi oczami nie było...
    Winetowanie - jak na tym zdjęciu i wielu innych - dlaczego tak mocne i nachalne? Nie jest to fajne, uwierz mi.
    Tego bym nie zamieścił, albo nie w takim wydaniu jak pokazałeś.
    Żeby nie było, że tylko się czepiam - najlepsza fota z pokazanych, na której młodzi faktycznie są ciałem i duchem.

Ogólnie jak pisałem, repo dobre jako dokument, jest tu dobra pamiątka z wydarzeń tego dnia - drażnią detale no i opakowanie. Może komuś podobają się takie kolorki, mi nie - stawiam na autentyczność o ile to możliwe (tak dopuszczam wywalenie krzaka z głowy pana młodego, nie popieram natomiast wywalania postaci czy mocniejszego retuszowania). Pewnie zaraz zostanę zjechany bo się czepiam, cóż takie życie :P
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów