2-jeczka do nowej wersji windowsa![]()
Szukaj
2-jeczka do nowej wersji windowsa![]()
Nikon system...
Trudno nie przyznać racji kolegom podnoszącym kwestie "nienajlepszej" hmm obróbki.
Chyba się nie zrozumieliśmy, ja wcale się nie "obruszyłem" - i dziękuję przy każdej okazji (prześledź moje odpowiedzi w tym temacie).
Przykład Twojej fotki którą mi poleciłeś - dla mnie nie trafiony - zupełnie inna tematyka, kolorystyka, charakter, położenie geograficzne itd., i mówię szczerze, na kolana mnie nie powaliła (to nie jest złośliwość, tylko szczerość).
Co do uwag, to przyjmuję je z pokorą i uwagą, oczywiście zastosuję się do tych, które uznam za stosowne przy następnych zdjęciach które na pewno jeszcze wstawię tu i w innych tematach.
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za uwagi i czekam na następne![]()
nie miala Cie klasc na kolana tylko pokazac jak mozna zdjecie obrobic, popatrz tez sobie na zdjecia Sebastianito, Greg'a77 czy Ostrytux (chyba tak sie pisze) podpatrz forumowiczow, jak masz jakis problem z obrobka to jest do tego odpowiedni dzial...kazdy kiedys zaczynal...
Jedno jesienne pod ocenę
7.
Uploaded with ImageShack.us
Nikon i tak już zostanie...
Krzysztof
Te zdjęcie jest o niebo lepsze niż poprzednie a to dlatego że nie jest spaprane obróbką, posiada klimat, dobre światło i kolory.
Co do pierwszych zdjęć to muszę podpisać się pod uwagami kolegów - obróbka na nich jest kiepska:
- przesadziłeś z nasyceniem kolorów - zieleń szczególnie na 4 jest strasznie sztuczna, później na 5 sprana całkowicie (przez ostre światło), żółty kolor na 3 wygląda koszmarnie;
- ciekawe niebo ale za mocno je spolaryzowałeś;
A szkoda bo miejsce i kadry wybrałeś ciekawe.
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
dla mnie nr 2 i nr 7. Jakby trochę popracować obróbką to byłoby super.
z 2 mozna by cos wykrzesać![]()
Człowiek całe życie się uczy...
Skontaktuj się z nami