Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Samowar

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Jelenia Góra

Domyślnie

Serdecznie dziękuje za opinie i wskazówki, na pewno się przydadzą. Zgadzam się ja najbardziej, że dodatkowe zdjęcia tematycznie łączące się w jedna całość poprawiły by odbiór. Staram się nad tym pracować, ale umiejętność opowiedzenia jakiejś (interesującej) historii jest chyba najtrudniejsza.

Nie chcę zakładać nowego wątku, bo nie wiem czy te zdjęcia się nadają, ale jakby ktoś był zainteresowany to tutaj trochę inny set: http://chemik227.wordpress.com/2012/05/02/1-maj/

i trochę luźniej powiązane zdjęcia B&W: http://chemik227.wordpress.com/2012/04/30/1/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chemik227 Zobacz posta
    jakby ktoś był zainteresowany to tutaj trochę inny set:
    Podobno słowa narzucają czy kształtują sposób myślenia. Tu pada słowo które mnie negatywnie męczy. Co to jest właściwie 'set' (=zestaw) w odniesieniu do fotografii? Sugeruje spójność czy nie?
    Słowo 'reportaż' (w wersji skrótowej, której znów nie lubię 'repo') ciągle nie udało się pozbawić znaczenia.
    Skoro myslimy (wszyscy) o 'setach' to ... wychodzą 'sety'.

Przydługi wstęp, a właściwie miało byc pytanie "Jak się fotografuje street/repo w Rosji?" tzn reakcja ludzi i widocznych na blogu przedstawicieli władzy.

EDIT: wracając do tego jednego zdjęcia, ta wychodząca z kadru dziewoja mi wystarcza za "opowieść" ... mi to bardzo podnosi jakość zdjęcia.
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Te niebo plus bloki fajne połączenie. A kobieta choć bardzo piękna, to sam nie wiem czy w tym ujęciu pasuje.

Domyślnie

Bardzo mi się to zdjęcie podoba. Rozkładanie go na składowe uważam za zbędne, dla mnie wszystko gra, a swoją historię każdy może sobie dopowiedzieć - to podawanie jej na talerzu zabiera smak.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów