Zapraszam do komentowania
Dziękuję i Pozdrawiam
Szukaj
Zapraszam do komentowania
Dziękuję i Pozdrawiam
Pozdrawiam z Wrocławia - Wojtek
D300s, N 16-85/3,5; N 35/1,8; N 70-300 VR; Slik 500dx; S DSC-H50
Sympatyczny widoczek i fajna mgiełka. Leci w prawo, i dół jest jaśniejszy niż góra - można by przyciemnić. Krzuny z lewej tak trochę przeszkadzają.
Dziwnym nie jest
Świeżo, pastelowo. Czy rozjaśniałeś wodę ? Bo odbicie drzew jest dużo jaśniejsze od nich. Może było tak dziwne światlo? Chyba nie jest krzywo, a drzew z lewej mogłoby być ciut więcej, bo teraz jakby przypadkowo wlazły w kadr.
A new shit has come to light...
Dzięki Duder i Badyl za Wasze uwagi - faktycznie "pracowałem" nieco nad niebem i zapomniałem o całości
Drzew z lewej było znacznie więcej, ale krzaczory - znaczy się trzciny strasznie wyłaziły to troszkę....siekiereczką (znaczy stempelkiem) potraktowałem..
Mam jeszcze jeden kadr z tej miejscówki ale w innym nieco ujęciu - poprawię to i owo i wrzucę.
Dzięki Wam za uwagi
Witam
Zgodnie z zapowiedzią - ta sama miejscówka ale inny kadr i obróbka
Zapraszam nad Oławkę...
Zbyt forsowna obróbka dała o sobie znać na dwójce, na której woda jest totalnie zniszczona. Na jedynce masz świecące drzewa (zwłaszcza po lewej), Resztę już wiesz.![]()
LED ZEPPELIN
Myślę, że widok z 2 lepiej by się prezentował w delikatniejszej obróbce, bo teraz widzę, że bardzo mocno kombinujesz.
Dziwnym nie jest
Dzięki Koledzy za uwagi...
Mam jednak prośbę - jeśli możecie i macie ochotę pomóc - pokażcie proszę jak powinno to wyglądać?
Tu link do pobrania pliku oryginału http://www.sendspace.pl/file/55039a6d91053513cf73a0a
Fota robiona była z ND 0,9 pewnie stąd ten różowawy zafarb.
Dziękuję za Waszą cierpliwość
Wsadź gdzieś indziej bo z tego nie można pobrać, zawsze jest komunikat o "zajętych slotach przez użytkowników Premium", a ja nim nie chcę być.
LED ZEPPELIN
ok. działam - Dzięki Andrzeju
Skontaktuj się z nami