Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Lasek

Domyślnie

wspaniale pokazane światło, co do ostrości to mi jej nie brakuje.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

No miejscówka niezła to u nas czy u sąsiadów? faktycznie zdążyłeś w ostatniej chwili Się podoba, uwag brak
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

tak kwoli ścisłości to nie jest lasek, ani wysepka, tylko zwykłe zadrzewienie śródpolne, kępa
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    No miejscówka niezła to u nas czy u sąsiadów? [...]
    U sąsiadów Arturze, mieszkam na zachodnim krańcu Szczecina 7 km od granicy, za którą zaczynają się ciekawe tereny. Tu mi po prostu bliżej.

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    tak kwoli ścisłości to nie jest lasek, ani wysepka, tylko zwykłe zadrzewienie śródpolne, kępa
    Nie chciałem wchodzić w politykę...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Przyjechałem w ostatniej chwili, po prawej cień chmury już wlazł na pasek rzepaku...
    Pięknie jest. A ten pasek cienia doskonale równoważy żółty pasek po przeciwnej stornie kadru.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

No pierwszoklasowa kurtynka swiatla wyszla. Na dole jest troche ostre swiatlo, ale jakby nie bylo ostre i mocne, to by nie dalo rady tej kurtynki zrobic.
    Spoko fota, z bardzo dobrze uchwyconym swietlnym powerem.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A ja uważam że ze światłem trafiłeś bardzo fajnie, ja może widziałbym to trochę szerzej, ale czasu nie cofniesz a temu co widać też nic nie brakuje
    bieluś

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów