Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Domyślnie

Ja nie zauważyłem żadnych istotnych różnic w stosunku do CS5. Może tylko to że panel adjustment z boku bardziej mi odpowiada. Kadrowanie doprowadza mnie do szału w tej postaci, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Ogólnie kilka dni pracowałem normalnie na CS6 i było ok, ale bez rewelacji więc wymieniać nie warto. Możliwość odzyskania niezapisanych plików może być dużym plusem na Windowsie. Jak pracowałem na tym systemie parę razy zdarzyło mi się utracić nawet kilka godzin cennej pracy - dla tej funkcji może warto.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dla mnie szóstka jest nieużyteczna dopóki poszczególni producenci wykorzystywanych przez ze mnie w PSie wtyczek nie potwierdzą ich pełnej kompatybilności z tym świeżakiem.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Dla mnie szóstka jest nieużyteczna dopóki poszczególni producenci wykorzystywanych przez ze mnie w PSie wtyczek nie potwierdzą ich pełnej kompatybilności z tym świeżakiem.
    Wszystkie wtyczki te co w 5 chodzą mi i w 6 ( a mam ich duuużo ).

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Wszystkie wtyczki te co w 5 chodzą mi i w 6 ( a mam ich duuużo ).
    Również robiłem próby z trialem PSa, ale wolę pewność, więc zaczekam na oficjalne potwierdzenia, albo nowe wersje wtyczek.

ps.
    Muszę odpocząć od tego forum, bo jakiś ... zaczął mnie moderować i to już chyba dwukrotnie, więc za trzecim razem musiałbym opluć raczej tego ...
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Właśnie od Dzisiaj nie mogę uruchomić CS6. Trial był na określoną ilość uruchomień, czy czasowy? Cena na nowego CS jest jednak w miarę atrakcyjna no i chyba się zdecyduję.

Domyślnie

U mnie w trialu pisało na 30 dni.
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

U mnie nadal działa

Domyślnie

Ja właśnie włączyłem i nadal działa, mam od 16 kwietnia, więc raczej nie na 30 dni.

Domyślnie

Właśnie otrzymałem mail z Adobe, że wersja CS6 trial działa tylko do 31.05.2012

Domyślnie

i ja tez dostalem maila od nich o tej tresci

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów