Bardzo dobrze pokazana, "egzotyczna" - jak na polskie warunki - architektura.
Szukaj
Bardzo dobrze pokazana, "egzotyczna" - jak na polskie warunki - architektura.
Dziekuje za komentarzeJak zrobie cos nowego to wrzuce tutaj, zeby byl komplet
![]()
Znów Cię tam poniosło, a co z rurami?
Jesteś na tamtej wyspie czy zmieniłeś lokum. Podeślij trochę więcej fotek.
Marek nie wiem o jakich rurach mowisz, ale jezeli miales na mysli koty to maja sie dobrze
Jestem w srodku miasta, jakby mnie bylo stac na mieszkanie na Pudongu (jezeli o tym myslisz, piszac o wyspie) to bym nie zawracal sobie glowy foto, tylko jezdzil Aventadorem caly dzien i cala noc do konca swoich dni![]()
Chiny nas wyprzedzily o cala dlugosc swiatla juz 2 tysiace lat temuTeraz to jest dlugosc swiatla do potegi 103421
![]()
Dzisiaj bedzie o jednym obiekcie w paru ujeciach (i trzy insze na koniec). Przydalby sie tiltosziftowy sloik... moze kiedys
10. Pomnik Bohaterow Ludu...
11.
12.
13.
14.
15.
16. Tu link:
Wersja do wyboru do koloru
17.
18. U mnie kolo domu... zwroccie uwage na nazwe fastfooda na stacji metra
Świetne foty... a na ostatnim ten niebiesko podświetlony budynek wygląda jak dorysowanybardzo fajny nierealistyczny efekt przez to podświetlenie...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Ja jestem zauroczona kolorowym mostem. Zwłąszcza jak jest w moim ukochanym kolorze, czyli turkusowymI ciemnoróżowym ;]
Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie
Niektóre z tych zdjęć widziałem na FB, u koleżanki mej...
Czy my się czasem nie znamy wirtualnie? Zajec?
Niestety stoi tam naprawde i swieci mi tym niebieskim hartkorem do kuchni... mimo, ze jest dosc daleko![]()
Akurat w ciemnorozowym jest najkrocej ale dla Ciebie mozemy to zmienic
Tak Mirku, to ja![]()
Dziekuje za komentarze![]()
Widoki jak z bajki, czysto, schludnie, kolorowo. Aż by się chciało to zobaczyć na własne oczy. Dobrze, że dla przeciwwagi czasami zamieszczasz fotki chińskiego jedzenia. Inaczej już bym chyba stał w kolejce po wizę.![]()
Skontaktuj się z nami