...sobię szliZa Zielono? Za jaskrawo? Zbyt minimalistycznie? Trudno
![]()
POZDRAWIAM
Szukaj
...sobię szliZa Zielono? Za jaskrawo? Zbyt minimalistycznie? Trudno
![]()
POZDRAWIAM
Temat w kadrze bardzo ciekawy. Jest opowieść i to jest bardzo ważne. Wydaje mi się, że zamknięcie jej w kwadracie pozbywając się prawej strony jeszcze bardziej by ją uatrakcyjniło.
W takim wydaniu jest punkt wyjścia, punkt docelowy i ONI. Może trochę więcej tajemniczości.... To plusy
.
Z minusów, to światełko nie było w tej odsłonie Twoim przyjacielem. Ale tak to jest, jak się o takich godzinach zdjęcia robi. Ja też czasami nastawiam południe według zegara w puszcze
.
No ale cóż, dobre światło, to element wielce pożądany, aby fotografia lepszą była. Tutaj niestety płasko jest, jakby szpachlą zaciągnął. Trzeba by tam wrócić o odpowiedniej porze, zatrudnić jakiegoś modela i temat zrealizować raz jeszcze. Warto mz, bo efekt finalny na pewno będzie wart tego
.
Pozdrawiam.
Pablock dzięki za opinię ale jeśli chodzi o powrót w to miejsce to niestety jest to 1400km ode mnie :P Tylko JaroPienza może to zdjęcie zrobić o odpowiedniej porze :P Ja niestety nie mogłem czekać na złotą godzinę :/
Nie mogę się zgodzić z tezą, że każde zdjęcie MUSI być wykonane w tzw. złotej czy innej cudownej porze. Byłoby strasznie nudno. Mnie się ta kompozycja bardzo podoba, nawet czuję to mocne słońce. Płaskość jest całkowicie uprawniona, a może być nawet zamierzona w tego rodzaju graficznym układzie.
A new shit has come to light...
Mnie akurat ta płaskość światła nie przeszkadza, bo nie światło jest tutaj tematem zdjęcia. Uwagę przyciąga wędrująca rozświetloną polną drogą para. Z tego powodu także jestem za obcięciem prawej strony.
Skontaktuj się z nami