Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie Cimitero delle Porte Sante

.

Pozdrawiam

ps. chrome nie lubi tego zdjecia...

Domyślnie

Chrome? To tylko wydrukować, oprawić w ramke i na ścianę! Świetne

Domyślnie

Dobre zdjęcie, szkoda go tak tą winietą ....przyduszać.
    A new shit has come to light...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wszystkie zdjecia , ktore sa w necie Chrome wyswietla prawidlowo i Firefox takze ale tej fotografii nie wyswietla poprawnie. Oryginalnie "cieply murek z arkadami jest bardziej pomaranczowy a nie tak jak tutaj wpadajacy w oliwke . Fajnie, ze sie podoba tylko mnie troszke meczy choinka...

Domyślnie

Wygląda na modrzew, gubi igły na zimę, więc jest trochę męcząca. Mogłaby trochę zejść z linii ognia, ale nie wadzi za bardzo.
    A new shit has come to light...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Wygląda na modrzew, gubi igły na zimę, więc jest trochę męcząca. Mogłaby trochę zejść z linii ognia, ale nie wadzi za bardzo.
    W pewnym sensie "dopelnia,zamyka" kadr na gorze ale co tam moze kiedys tam sobie zrobie wersje bez polowy drzewka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Wszystkie zdjecia , ktore sa w necie Chrome wyswietla prawidlowo i Firefox takze ale tej fotografii nie wyswietla poprawnie. Oryginalnie "cieply murek z arkadami jest bardziej pomaranczowy a nie tak jak tutaj wpadajacy w oliwke . Fajnie, ze sie podoba tylko mnie troszke meczy choinka...
    Spróbuj zapisywać pliki w przestrzeni SRGB zamiast RGB - to powinno rozwiązać problem z kolorami. Zdjęcia fajne, było by jeszcze lepsze bez choinki i z odrobinę lżejszą winietą.

Domyślnie

Zdjęcie byłoby dużo lepsze gdyby nie winieta, a przynajmniej tak duża... Teraz mam wrażenie jakby było robione przez, częściowo zasłonięte zasłonami, okno... Szkoda, bo tak naprawdę nie widać połowy kadru...

Uprawnienia umieszczania postów