Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Agatka

Domyślnie

za ciemno szczególnie na twarzy
    modelina za to ładnie się prezentuje

Domyślnie

Na plus: Modelka ładnie zapozowała
    Na minus: Kiepskie kadrowanie - ucięte dłonie, nieciekawe światło.
    Mimo tych zastrzeżeń , miło się ogląda choć to chyba zasługa modelki.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

coś się dzieje przy ustach, źle te cienie wyglądają

Domyślnie

Śliczna modelka. I kompletnie niewykorzystany potencjał jej, jak i miejsca. Nic tu się nie klei. Kadry ni przypiął ni przyłatał. Klimat nie zbudowany. Światło bez sensu - jednocześnie z obróbką. Bo to razem trzeba tu potraktować. Do przeanalizowania na spokojnie. Obróbka skóry potrzebna o wiele bardziej zaawansowana, ze względu na różny jej koloryt spowodowany też sposobem świecenia. Pierwszy plan dopalony, drugi tonie w mroku - to nie mogło się udać w podobnym wydaniu. Zdecydowanie do dalszych eksperymentów, ponieważ coś tu powinno dać się jeszcze przykroić i zrobić przynajmniej na dobrym poziomie. Bo trochę szkoda, by do kosza poszły.

Domyślnie

za MOSad'em. Modelka wspaniała, ale set jest marnotrawstwem jej urody. Za ciemno, kadrowanie tnące kończyny, widać zero pracy z modelką. Sesja na zasadzie "stań sobie tu a ja cos pstryknę", do mnie nie przemawia.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

też podpisuje się pod Mosadem. Modelina 1 klasa...
    Remik - przecież większość sesjo odbywa się na zasadzie stań tu, zrób tak i tak a ja strzelę fotę popraw mnie jeśli się myle
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    Remik - przecież większość sesjo odbywa się na zasadzie stań tu, zrób tak i tak a ja strzelę fotę popraw mnie jeśli się myle
    Właśnie tak nie powinno być. Trzeba tymi dziewczynami lekko kierować, dawać im coś do odegrania zamiast "ręka tu noga tam". Tzn tak mi się wydaje mi się.
    Lubię robić zdjęcia. : )
    Tu jest ich trochę
    A tutaj nawet więcej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    Poprawię Cię, w zdecydowanej wiekszości na moich sesjach dokładnie ustawiam modelki, koordynuję każdą pozę, a z bardziej kumatymi i elastycznymi nawet mimikę do konkretnych ujęć. Sesje na zasadzie stań sobie a ja cos pstryknę, robię tylko wówczas gdy pracuję z dziewczyną mającą jakieś pojęcie o pozowaniu (nie debiutantką przed obiektywem) i/lub gdy dla zleceniodawcy ważniejsze są inne rzeczy niż poza czy mina modelki na zdjęciach i na tych oczekiwaniach musze się skupić
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów