Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Trzy kolory

Domyślnie

Lubię mgliste poranki. Połączenie tych trzech płaszczyzn jeszcze przed wschodem, jak dla mnie bardzo ładne.

Domyślnie

Osobiście preferuję więcej dynamiki w zdjęciu. Tutaj mi jej zabrakło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Osobiście preferuję więcej dynamiki w zdjęciu. Tutaj mi jej zabrakło
    Chciałbym poprowadzić polemikę co uważasz za dynamikę w krajobrazie? Czy wieloplanowość i kontrasty w kolorach to nie dynamika wg. Ciebie? Ja np. wolę siłę spokoju w dynamicznej odsłonie

Domyślnie

dostrzegam tu dynamikę w kwestii oświetlenia jak dla mnie b. dobrze uchwycone, dobre miejsce oraz warunki....
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Może źle się wyraziłem. Pierwszy plan w postaci śniegu przyciąga (odciąga) od pozostałych ,przytłumionych przez gęste powietrze planów. Potem już zostaje tylko pięknie oświetlone niebo. Dla mnie takie przytłumione kolory są mało atrakcyjne, ale to ja. Nie wspominając o szczegółach na dalszych planach, których jest nie za wiele. Może zdjęcie coś opowiada, ale mi brakuje treści w tej opowieści

Domyślnie

Fajny przekładaniec. Szczegóły zagłusza spora odległość między pierwszym a ostatnim planem - absolutnie mi to nie przeszkadza. Może niebo ewentualnie nieco bym przytłumił.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Podoba mi się. Cisza i spokój bije z tej fotografii.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dziękuję Wam za dość ciepłe przyjęcie tego zdjęcia. Mnie w takim zestawieniu mniej chodzi o szczegół co o grę barw. Na dole jest szaro buro bo to wczesna wiosna bieszczadzka. Ferie kolorów będą jesienią...tylko wtedy nie będzie śniegu na połoninach.

Domyślnie

Świetne. Bardzo dobrze wyważone.
    Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    mniej chodzi o szczegół, co o grę barw.
    - otóż to!
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów