Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

fajny tryptyk i trzyma się całość
    G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Dobra robota. Właściwie klasę fotografa można poznać po samym zdjęciu backstage. Już nie trzeba wcale oglądać co wyszło. Wszystko wypróbowane, przygotowane, modelka po krótkiej drzemce się budzi, pozuje do zdjęcia i można zwijać manele. :D
    Dość odważne podejście do klasyki bajkowej. Stylizacja i obróbka ostre. Ale wyszło bardzo ładnie i niekoniecznie szablonowo. Klimat stworzony - praca zdecydowanie nie poszła na marne. Brawa dla całej ekipy - spisała się na... pochwałę.

Na niewielki minusik lekka niespójność w historii i doborze krzesła (które jakoś w opowieść mi się nie wplata, wygląda jak tron i stoi w dziwnym miejscu), do tego tłem są (te same?) drzwi w obu ujęciach. Makijaż jakoś mi lekko się gryzie ze Śnieżką. No i tyle - czyli jakby nic.
    Dzięki. Co do historii to pierwszy plan był taki, że przedstawiamy całość razem z księciem i całą resztą. Wyszło nam że trzeba do tego sztabu ludzi i masy przygotowań i w końcu postanowiliśmy zrobić samą śnieżkę bez żadnej historii, a w kiedyś w przyszłości ewentualnie całość. Zrobiliśmy ujęcia niezwiązane ze sobą i bardziej w ten sposób bym na to patrzył, chociaż faktycznie wyszło lekkie story :).

Domyślnie

Genialne!!! Jak zresztą w 90% Twoich prac :P 1 i 2 dla mnie bomba! Świetnie błyśnięte i świetnie obrobione. Bardzo chętnie bym się zapisał na warsztaty....szkoda, że Ty tak daleko mieszkasz.... :/

Domyślnie

Powtórze po innych, genialne a te światło i obróbka mamo....
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Te zdjęcia są dla mnie mistrzostwem świata i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że kiedyś do takiego poziomu dojdę. Jestem daleki od czepiania się i krytyki ale wydaje mi się, że na zdj. nr 2 widać lampę za krzesłem.

Ja też chętnie przyjechałbym na warsztaty - z Opola daleko nie mam - mógłbym robić back stage
    Ostatnio edytowane przez malkon ; 06-04-2012 o 22:43

Domyślnie

Lampę widać, statyw z drugiej też :) Nie usuwałem tego. W sprawie warsztatów w razie czego PW, te z photoshopa będą też w wersji on line na żywo (uczestnik widzi mój ekran u siebie + komunikacja głosowa) tak więc zapraszam :-).

Domyślnie

Pisałem również na FB, ale klimacik na tyle mi się podoba, że napiszę jeszcze raz tutaj: rewelka!
    A7RII/24/35/85

Domyślnie

Woow, wszystkie 3 klatki zrobily na mnie wrazenie, swietna robota. Mam pytanie do autora, jaki byl czas naswietlania bo nie widze exifow? Czy efekt winiety to krotkie czasy i modyfikatory swiatla czy postprocess?
    DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II

Oszczędny w słowach Awatar JoannaJeszka
    Miasto
    Kujawsko Pomorskie

Domyślnie

niesamowita sesja

Domyślnie

Gratsy, bardzo fajny klimat!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów