fajny tryptyk i trzyma się całość
G
Szukaj
fajny tryptyk i trzyma się całość
G
Dzięki. Co do historii to pierwszy plan był taki, że przedstawiamy całość razem z księciem i całą resztą. Wyszło nam że trzeba do tego sztabu ludzi i masy przygotowań i w końcu postanowiliśmy zrobić samą śnieżkę bez żadnej historii, a w kiedyś w przyszłości ewentualnie całość. Zrobiliśmy ujęcia niezwiązane ze sobą i bardziej w ten sposób bym na to patrzył, chociaż faktycznie wyszło lekkie story :).
Genialne!!! Jak zresztą w 90% Twoich prac :P 1 i 2 dla mnie bomba! Świetnie błyśnięte i świetnie obrobione. Bardzo chętnie bym się zapisał na warsztaty....szkoda, że Ty tak daleko mieszkasz.... :/
Powtórze po innych, genialne a te światło i obróbka mamo....![]()
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
Te zdjęcia są dla mnie mistrzostwem świata i pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że kiedyś do takiego poziomu dojdę. Jestem daleki od czepiania się i krytyki ale wydaje mi się, że na zdj. nr 2 widać lampę za krzesłem.
Ja też chętnie przyjechałbym na warsztaty - z Opola daleko nie mam - mógłbym robić back stage![]()
Ostatnio edytowane przez malkon ; 06-04-2012 o 22:43
Lampę widać, statyw z drugiej też :) Nie usuwałem tego. W sprawie warsztatów w razie czego PW, te z photoshopa będą też w wersji on line na żywo (uczestnik widzi mój ekran u siebie + komunikacja głosowa) tak więc zapraszam :-).
Pisałem również na FB, ale klimacik na tyle mi się podoba, że napiszę jeszcze raz tutaj: rewelka!
A7RII/24/35/85
Woow, wszystkie 3 klatki zrobily na mnie wrazenie, swietna robota. Mam pytanie do autora, jaki byl czas naswietlania bo nie widze exifow? Czy efekt winiety to krotkie czasy i modyfikatory swiatla czy postprocess?
DX + N50/1,4 + N35/1,8 + Di622 mkII + YN460 II
Gratsy, bardzo fajny klimat!
Skontaktuj się z nami