Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Snow White [Tomasz Pluszczyk]

Po kliknięciu na miniaturę większe zdjęcie:

1.

2.

3.

Backstage:

Więcej zdjęć backstage: link

I drobne ogłoszenie. Kilka osób z nikoniarzy pytało w tematach o warsztaty. No więc jednak będą :-). Indywidualne ze świecenia lub obróbki do wyboru, szczegóły podam na fb wkrótce albo na priv.

Domyślnie

Super klimat zdjęć obróbka też niczego sobie. Ogólni jak da mnie bdb

Domyślnie

Super pobłyskane! Obróbka dała tutaj niesamowity klimat.

Domyślnie

Będę się jednak upierał, że obróbka klimatu nie dodała :) Dużo szybciej i prościej się klimat robi lampami, chociaż zdaję sobie sprawę, że i tak każdy powie że to photoshop.

Domyślnie

świetnie błyśniete i obrobione. 3 to mój faworyt
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Prace widziałem wcześniej na facebooku, skomentuję tutaj. Bardzo porządna robota, oryginalny pomysł, wykonanie jak zwykle precyzyjne i na poziomie. Kwestie wyczucia oświetlenia i obróbki, godne naśladowania. Wyszło naprawdę świetnie. Pozdrawiam!

Domyślnie

Ciekawie podana historia i świetne wykonanie. Najlepiej zaświecone na 3 jak dla mnie, a modelka najlepiej wyszła na 2.

Domyślnie

Podoba mi się obróbka. Wyszedł fajny bajkowy klimat.

Domyślnie

Widzialem juz i to wiele razy ale chetnie obejze raz jeszcze co tu duzo pisac. Kawal dobrej roboty i tyle

Domyślnie

Dobra robota. Właściwie klasę fotografa można poznać po samym zdjęciu backstage. Już nie trzeba wcale oglądać co wyszło. Wszystko wypróbowane, przygotowane, modelka po krótkiej drzemce się budzi, pozuje do zdjęcia i można zwijać manele.
    Dość odważne podejście do klasyki bajkowej. Stylizacja i obróbka ostre. Ale wyszło bardzo ładnie i niekoniecznie szablonowo. Klimat stworzony - praca zdecydowanie nie poszła na marne. Brawa dla całej ekipy - spisała się na... pochwałę.

Na niewielki minusik lekka niespójność w historii i doborze krzesła (które jakoś w opowieść mi się nie wplata, wygląda jak tron i stoi w dziwnym miejscu), do tego tłem są (te same?) drzwi w obu ujęciach. Makijaż jakoś mi lekko się gryzie ze Śnieżką. No i tyle - czyli jakby nic.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów