Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Biegamy na wyscigi

a na koncu finiszujemy :^)

Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

PROOF?

Zdjęcie - mi się nie podoba. Nie przemawia do mnie, nie przekazuje emocji, które powinny być na finiszu.
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 08-04-2012 o 22:48 Powód: czyszczenie wątku

Domyślnie

To jest wlasnie finisz !
    Dokladnie widzisz wszystkie emocje z nim zwiazane.
    To czego nie widzisz po prostu nie istnieje.
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

Efekt "zamrożonego" ruchu i niestety nie ma finiszu. "To czego nie widzisz po prostu nie istnieje."

Domyślnie

To nie jest amatorska wizja ruchu, to jest zawodowe zdjecie zrobione wedlug wszelkich wlasciwych regul.
    Zamowione, sprzedane, zaplacone i opublikowane w wielu miejscach na Swiecie.

Oszczędny w słowach Awatar Kondi3012
    Miasto
    moje a w nim...

Domyślnie

No to skoro uważasz, że jest takie wspaniałe i nie przyjmujesz krytyki to po co je tu wstawiasz?
    Nikon D90 || MB-D80 || 18-105 VR || 80-200 f/2.8 D ED || SB-900

Domyślnie

Np. po to, zeby pare osob zobaczylo, jak sie fotografuje :^)

Krytyki typu - nie czuje ruchu, nic nie czuje, za malo rozmazane - to zadne krytyki tylko kompletny brak wiedzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikomat Zobacz posta
    To nie jest amatorska wizja ruchu, to jest zawodowe zdjecie zrobione wedlug wszelkich wlasciwych regul.
    Zamowione, sprzedane, zaplacone i opublikowane w wielu miejscach na Swiecie.
    Cytat Zamieszczone przez Nikomat Zobacz posta
    Np. po to, zeby pare osob zobaczylo, jak sie fotografuje :^)
    Łał. Cóż za spektakl samouwielbienia.

Pozwolę sobie zgodzić się z kolegami twierdzącymi, że zdjęcie należy do tych z kategorii mocno przeciętnych. Kadrowo -- nieciekawe, nieprzemyślane, ot -- cyk. Technicznie… zaledwie poprawne bo szczegółów można by się zacząć czepiać (jakieś przepały w tle, bryczesy jockeya na pierwszym planie raczej magentowe nie były). I jak już wspomniano wyżej -- brak emocji, uchwyconego momentu z jakąś akcją itp. Takich zdjęć widziałem tysiące, zrobionych przez chodzących na wyścigi konne amatorów foto (à propos Twojego zawodowstwa)… i często z trybun.

Możesz mi wskazać co takiego jest w tym zdjęciu, że wg Ciebie wybija się ponad przeciętność? Poważnie pytam.

PS A napis na środku… szkoda gadać.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 09-04-2012 o 23:44
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

U-boot wrócił na forum w nowym wcieleniu ?

Domyślnie

Nie, on wrócił w swoim ciele. Poszukaj dobrze, a znajdziesz.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów