Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    gdzie nogi poniosą

Domyślnie Plaster miodu - uszkodzenie

Witam, właśnie doszedł do mnie beauty dish 70cm z plastrem miodu z tym, że plaster ma mały defekt.
    Jako, że nie pracowałem wcześniej z plastrem zastanawiam się czy będzie to przeszkadzało podczas focenia?
    Czyli w skrócie, czy warto to reklamować żeby wymienili na nowy?
    Jak w takim wypadku wygląda sprawa pokrycia kosztów wysyłki, ja to pokrywam czy sklep? ( www.afe.pl )
    Ostatnio edytowane przez studiofocus ; 02-04-2012 o 16:23

Domyślnie

Jest ok.

conik
    Gość

Domyślnie

nie ma to absolutnie zadnego znaczenia dla swiatla ale reklamowac jak najbardziej (jesli ci sie chce)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gdzie nogi poniosą

Domyślnie

A jak sprawa wygląda z pokryciem kosztów odesłania wadliwego towaru oraz przysłania nowego? Dostałem odp. ze sklepu, że to delikatny towar, jeśli chcę mam odesłać i wymienią na nowy, lecz o kosztach wysyłki odpowiedzi nie dostałem W sumie nie bawiłbym się w odsyłanie skoro nie będzie to przeszkadzać w foceniu, ale mam dziwne wrażenie, że to ma ochotę rozejść się zaraz przez całą szerokość i pęknie w pół

Domyślnie

Jeśli to pęknięcie a nie zgniecenie, to lepiej odesłać, będziesz spać spokojnie.

Domyślnie

Mam plastry miodu z identycznym defektem kupione w Elfo.
    Pierwszy jest już ze mną 7 lat i nadal świetnie się sprawuje.
    Drugi w lampie 25x90 też ma podobny defekt i tu też świetnie się sprawuje, a mam go jakieś 5-6 lat.
    Więc śpij spokojnie plaster jest ok zresztą to nie apteka światło i tak pójdzie precyzyjnie tam gdzie trzeba,a rozpaść się też nie ma powodu.

I taka mała moja prośba.
    Piszcie o szkłach, body, akcesoriach, technice, tutorialach, fotografiach słowem o tematach ważnych, rozwojowych ale nie nabijajcie proszę postów w wątkach gdzie padły już konkretne odpowiedzi.
    Nie sztuką jest nabijanie postów i nie temu służy to forum.
    Dziękuję za wyrozumiałość i przychylenie się do mojej prośby
    Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.

Domyślnie

A Ty Krzychu co Wielki Postmaster, że tak postów pilnujesz?
    :>

Tekst wyslany z TapTalka, przepraszam za braki w diakrytykach, marnie sie je tutaj wklepuje...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

niestety ale koszt odeslania jest po Twojej stronie. Czasem mozna sie dogadac - jelsi firma od ktorej kupowales ma umowe z kurierem to moga sie zgodzic wziac to na siebie tak zeby jak najtaniej bylo.
    Studio fotograficzne Photomatic w Białymstoku - zapraszam

Domyślnie

swoją drogą, żeby wszyscy fotografowali defekty i uszkodzenia w taki artystyczny sposób...
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista o pieniądze, a geniusz o światło...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gdzie nogi poniosą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maggot Zobacz posta
    niestety ale koszt odeslania jest po Twojej stronie. Czasem mozna sie dogadac - jelsi firma od ktorej kupowales ma umowe z kurierem to moga sie zgodzic wziac to na siebie tak zeby jak najtaniej bylo.
    Taką fajną wzmiankę znalazłem w ich regulaminie, dzisiaj ma zjawić się u mnie kurier po odbiór plastra.
    Dla wygody klientów stosujemy uproszczoną procedurę reklamacyjną - towar reklamowany od reki testujemy i wymieniamy na nowy lub zwracamy koszty towaru oraz w przypadku towarów wysyłanych do klientów zwracamy koszty wysyłki towaru w obie strony.
    Ostatnio edytowane przez studiofocus ; 04-04-2012 o 13:12

Uprawnienia umieszczania postów