Zapraszam.
1.
Szukaj
Zapraszam.
1.
Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
Pozdrawiam. M.K.
Miejsce ciekawe, ale nie wyszło.
Spróbuj wrócić tam kilka razy, przy różnych kolorach roślin. Może wyjść coś interesującego.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Jeżeli już to wolałbym aby to drugi plan był GO![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Albo z drugm planem pobawić się jak to robi darek_d , mogłoby być ciekawe foto![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Też mnie intryguje i też coś bym z nim zrobił, tzn. jakoś przyciął. Kiedy się otwierało, zatrzymało się w połowie wysokości - widać było tylko drzewa i pomyślałem "ale fajne". Wydaje mi się, że jako poziome jakoś traci na tajemniczości, no i chyba za dużo tych traw. Spróbowałbym tak: ciachnąć dół tak by pokazały się tylko trochę trawy i ciachnąć prawą stronę prawie do połowy. A może pionik?(lewa strona) Jeśli masz chęć popróbój. Staram się jak najrzadziej wysuwać takie sugestie, bo tu co drugi w każdym wątku się tak wymądrza, ale tu mnie korciło, bo jak dla mnie jest to COŚ w tym zdjęciu.
A new shit has come to light...
a moim zdaniem z tą fotografią nie da się już nic zrobić ...
Można co najwyżej zrobić INNĄ fotografię, ale ten układ jest typowo "klasyczny", pokazuje chaotyczną regularność, wygląd wręcz jak namalowany. Wszystkie wariacje prezentowane poniżej nic nie wnoszą do przekazu pierwotnego ... raczej go zamulają ...
Dlatego proponuję: zamiast psuć to dzieło - kontemplujcie je ...
Skontaktuj się z nami