Szukaj
jak ma się pojawiać z importu indywidualnego, skoro go na zachodzie nie idzie kupić. A sprzedawcy nie wiedząc jaka będzie róznica cen na zachodzie i w Polsce nie kupowali w ciemno, bo by mogli umoczyć
No i czy w świetle tego, że u nas można kupić D4 nie wygląda to dziwnie, nie wygląda na zawyżoną cenę?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Za dużo cytatu wyciąłem z tego Ludzie i tak sobie je kupią na zachodzie, mając w dodatku dłuższe okresy gwarancji. No i NP będzie sobie mógł pluć w brodę. Pójście na taki układ ze sklepami powoduje, że D4 nie zdobędzie sobie należnej na rynku pozycji. A opinia się ciągnie ....
Po prostu miałem na myśli, że ludzie w centrali Nikosia centralnie nas olewają i w EU mają ważniejsze rynki zbytu( Niemcy, UK, Francja), a my na marginesie jesteśmy i tyle
Cena może i jest za duża, ale za kilka miesięcy euro2012+igrzyska londyn=czas żniw powiązany z deficytem podaży i tyle ;P
--
D3100+18-105 VR
Skontaktuj się z nami