Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: We mgle

Domyślnie

Wyspa i jej odbicie bardzo ładnie wyszły.

Domyślnie

tutaj wklejam bo nie jestem 100% pewny foty!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jak dla mnie jedno z gorszych jakie widziałem w Twoim wykonaniu. Kadr kulawy, dużo lewej, z prawej ciasno. Nie od razu wiadomo, czy to strumyk, czy jezioro. Światła brak, kolor lichy, dół wygląda na przostrzony... itd ale z pewnością znajdą się zwolennicy

Dawaj lepsze bo po wszyscy wiedzą, że takie masz.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Dobra,to ja będę ten zwolennik.
    Oczywiście pierwsze jest BDB.
    Jeśli chodzi o to drugie to nie jest tak żle jak pisze AL...,moim zdaniem kadr nie jest zły,a nawet dobry,światełko widać jest ok,jak dla mnie ostrość w sam raz i klimat spoko a to najważniejsze.Ja to biorę w całości!!!
    I ta podłoga,odbicie drzewa i skałki pod wodą-super!!!
    Seba dobry kadr!!!Pzdr.

Domyślnie

Kolor i kadr BDB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie jest zła wcale ta dwójka, kwadrat pasuje. Budzi apetyt. Aby do czerwca

Domyślnie

Ha! Podobny problem z zamgleniem gór miałem nocą na tzw. "polach siarkowych" gdzie temperatura podłoża robiła te swoje gorące fiku miku i cały czas przecierałem obiektyw bo oczywiście myślałem, że mam zaparowany czy cuś w ten deseń... Wszystkie foty nieostre, u ciebie chociaż pierwszy plan idealnie, tam była niemalże zupełna porażka
    Super wygląda!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Jak dla mnie jedno z gorszych jakie widziałem w Twoim wykonaniu.
    Zaiste... dlatego napisalem, ze nie do konca jestem pewien... uczymy sie kazdego dnia.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów